15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

FOTO / VIDEO: S-a deschis pârtia mică de pe dealul Cocoș

Zeci de bistrițeni de toate vârstele – de la bunici de peste 70 de ani, la copii care abia mergeau în picioare – s-au prezentat astă-seară, la Pârtia Cocoș. Fără discursuri, fără oficialități prezente, pârtia i-a întâmpinat pe pasionații sporturilor de iarnă cât s-a putut de bine.

Aproximativ 100 de bistrițeni au luat cu asalt astă-seară, pârtia Cocoș. În anii trecuți pârtia nu se deschidea până când primul schior al orașului (primarul Ovidiu Crețu) nu dădea tonul. De data aceasta a fost diferit. Bistrițenii nu au mai fost nevoiți să aștepte semnalul oficialităților. Au urcat direct pe pârtie, folosind teleschiul sau propriile picioare.

Unii s-au plâns că pârtia este acoperită de gheață. Alții – cum a fost cazul domnului Ioan Butaciu – ne-au mărturisit că totul e perfect. 

Transmixt oferă curse regulate dus-întors, din 30 în 30 de minute. Autobuzul poate fi luat din stația de lângă spital, prețul unei călătorii fiind 1,8 lei. 

Traseul liniei 16, traversează pe străzile Avram Iancu – Ghinzii – Valea Ghinzii – Complex Sportiv Wonderland și retur. 

Aceste curse vor fi disponibile de luni până vineri, între orele 9.30 – 21.00. Sâmbăta și duminica, între orele 8.30 – 21.00.

Pârtia va funcționa zilnic, de luni până vineri, între orele 10:00 și 22:00, iar sâmbătă și duminică între orele 09:00 și 22:00.

Până la ora 18:00, adulții plătesc 30 de lei pe zi. Dacă optează pentru un abonament pe 6 zile, plătesc 150 de lei.

Copiii și adolescenți până la 18 ani, precum și studenții plătesc 20 de lei pe zi sau 100 de lei pe un abonament de 6 zile. 

Seniorii, cu vârsta de peste 65 de ani, plătesc și ei doar 20 de lei pe zi și 100 de lei pentru un abonament de 6 zile. 

După ora 18:00, toți cei care vor să folosească pârtia de schi, indiferent de vârstă, plătesc 20 de lei. 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: