5.4 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

FOTO/VIDEO: Sărbătorește Crăciunul cu ofertele încântătoare de la MyoDeco!

Coronițe, îngerași, aranjamente din brad, decorațiuni pe diferite teme, ornamente fantastice, toate te îndeamnă să simți magia sărbătorilor de iarnă la tine acasă! Și asta doar comandând dintr-un singur loc în care reducerile sunt în toi: www.myodeco.ro! Transportul este gratuit în perioada 10-20 decembrie iar comenzile se livrează în toată țara, atât prin poștă, cât și prin curierat rapid.

2020. Un an mai atipic de cât eram obișnuiți până acum însă Crăciunul rămâne tot cea mai frumoasă sărbătoare de peste an. Iar magia sărbătorilor de iarnă își face simțită prezența atât pe bulevarde cât și în case.

Este momentul acela în care căutăm diverse decorațiuni și vrem să întâmpinăm sărbătorile de iarnă așa cum se cuvine. Iar cum în magazine nu mai e așa vâlvă ca în anii precedenți, ne orientăm mai mult în mediul online din dorința de a găsi ceea ce ni se potrivește.

[arve url=” https://www.facebook.com/207737363286729/videos/763994004327726″ loop=”no” muted=”no” /]

Cu siguranță bistrițenii au trecut nu de puține ori, pragul Florăriei Myosotis de pe Bulevardul Republicii.

Vorbim în acest caz de același administrator, Geanina, femeia care a avut grijă de-a lungul anilor, ca mii de flori și aranjamente speciale să ajungă la clienții mulțumiți.

Anul acesta însă, ca urmare a contextului creat, a trecut în mediul online și a deschis magazinul MyoDeco, cu livrare direct din depozit, având o gamă largă de decorațiuni de tot felul, aranjamente din brad, îngerași, coronițe și multe altele. Desigur, tot aici puteți găsi și cadoul potrivit de Crăciun, atent adaptat persoanelor dragi.

„Crăciunul ne aduce multă bucurie în suflet de fiecare dată şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun! Bradul deţine un rol important în aceată perioadă, iar decorațiunile ne aduc în case, magia Sarbătorilor de Iarnă. Tocmai de aceea, am pregătit și în acest an o gamă variată de aranjamente din brad, îngerași, coronițe și multe alte decorațiuni care sperăm să fie pe placul clienților noștri cărora le mulțumim ca de fiecare dată pentru încrederea acordată și le dorim din suflet… Sărbători Fericite! De data aceasta ne găsiți pe www.myodeco.ro , acolo unde preluăm comenzile fie prin mesaj privat, fie direct de pe site”, spune Geanina, administratorul MyoDeco. 

Și ca să vă convingeți dar și să vă decideți vis a vis de ceea ce vi se potrivește, vă invităm să intrați și pe pagina https://www.facebook.com/MyoDeco, acolo unde sunt prezentate și detaliate ofertele din acest sezon și să sunați la telefon: 0748 240 787.

Foarte important: în perioada 10-20 decembrie, la orice comandă făcută pe www.myodeco.ro , transportul este gratuit!

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.