10 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

FOTO/VIDEO: Un TIR rusesc, mistuit de flăcări, în Crainimăt

Două TIR-uri aparținând unei firme rusești se deplasau azi-noapte spre Bistrița. La un moment dat, unul a fost cuprins de flăcări. Pompierii s-au luptat zeci de minute să stingă focul. Carosabilul a fost eliberat abia spre zorii dimineții.

Cu puțin timp înainte de miezul nopții, pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu, la ieșirea din Crainimăt spre Bistrița. Un TIR a fost cuprins de flăcări.

Se pare că două TIR-uri aparținând unei firme rusești se deplasau pe direcția de mers spre Bistrița, cu destinația Ucraina.

La un moment dat, unul dintre șoferi, de 38 de ani, de origine din Belarus, ar fi auzit o bubuitură sub cabină și a văzut flăcări ieșind.

Pompieri s-au luptat zeci de minute cu flăcările care au cuprins întregul autotren. DIn fericire, acesta nu era încărcat cu nimic, iar șoferul a reușit să iasă la timp din cabină.

Mastodontul a fost îndepărtat de pe carosabil abia în jurul orei 04:00.

Polițiștii fac cercetări pentru distrugere din culpă.

[arve url=”https://youtu.be/AER3G2pwfKM” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...