25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO/VIDEO – VIIȘOARA: A dat cu spatele și a trecut cu mașina peste o femeie!

Un accident a avut loc în urmă cu puțin timp în Viișoara. Șoferul unei dube a lovit o tânără care se afla în spatele mașinii.

O femeie a avut mare ghinion. Aceasta se afla în spatele unei mașini al cărei șofer nu a observat-o și a trecut cu mașina peste ea. Totul s-a întâmplat acum puțin timp în Viișoara, în zona unei parcări. Șoferul a vrut să dea cu spatele fără să știe că acolo se află un pieton. Mașina a trecut efectiv peste femeie.

[arve url=”https://youtu.be/gG88-EiHL0w” /]

„A fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, stabilizată și transportată la UPU SMURD. Prezenta un traumatism de bazin”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Atât șoferul, cât și femeia au fost testați cu aparatul etilotest, dovedindu-se că niciunul nu a consumat alcool.

Imagini cu impactul:

[arve url=”https://youtu.be/6qRoLijR40Q” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...