14.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

FOTO: Ai o Maria-n viața ta? Oferă-i un mesaj floral, printr-un buchet unicat de la Euforia Boutique!

Creștinii comemorează azi nașterea Fecioarei Maria. Cei ce poartă acest nume, sau derivate ale sale, își sărbătoresc azi onomastica. Astfel, la Euforia Floral Boutique găsiți mesajul floral care transmite cele mai frumoase urări, prin buchete unicate.

Ziua de 8 septembrie este ziua în care creștinii comemorează Nașterea Fecioarei Maria. Este un prilej de bucurie, o zi în care cei ce poartă acest nume, sau derivate ale sale, își sărbătoresc onomastica.

Astfel, dacă aveți o Maria-n viața voastră, și doriți să îi arătați aprecierea sau dragostea, dați o fugă la Euforia Floral Boutique.

Aici găsiți buchete de flori unicate, în ambalaj de hârtie sau în cutii, colorate sau clasice, tomnatice sau în culori de vară.

Specialiștii de la Euforia Floral Boutique vă pot crea un buchet personalizat, care să transmită exact urarea dorită, indiferent că buchetul merge spre mamă, soție, fiică sau iubită, spre colega de birou sau prietena cea mai bună.

Puteți merge direct la magazin și să alegeți unul dintre buchetele deja frumos aranjate, puteți cere sfatul specialiștilor la fața locului sau puteți merge pe încredere. Plasați comanda telefonic la numărul 0752 195 270 sau online pe https://euforiaonline.ro/ și doar mergeți și ridicați buchetul.

Pe cei de la Euforia Floral Boutique îi găsiți în incinta Kaufland de jos, Bulevardul Independenței nr 97- 99, de luni până vineri între orele 08.00 – 21.00, iar duminica între orele 08.00 – 19.00.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: