10.9 C
Bistrița
joi, septembrie 23, 2021

FOTO: Ai o Maria-n viața ta? Oferă-i un mesaj floral, printr-un buchet unicat de la Euforia Boutique!

Creștinii comemorează azi nașterea Fecioarei Maria. Cei ce poartă acest nume, sau derivate ale sale, își sărbătoresc azi onomastica. Astfel, la Euforia Floral Boutique găsiți mesajul floral care transmite cele mai frumoase urări, prin buchete unicate.

Ziua de 8 septembrie este ziua în care creștinii comemorează Nașterea Fecioarei Maria. Este un prilej de bucurie, o zi în care cei ce poartă acest nume, sau derivate ale sale, își sărbătoresc onomastica.

Astfel, dacă aveți o Maria-n viața voastră, și doriți să îi arătați aprecierea sau dragostea, dați o fugă la Euforia Floral Boutique.

Aici găsiți buchete de flori unicate, în ambalaj de hârtie sau în cutii, colorate sau clasice, tomnatice sau în culori de vară.

Specialiștii de la Euforia Floral Boutique vă pot crea un buchet personalizat, care să transmită exact urarea dorită, indiferent că buchetul merge spre mamă, soție, fiică sau iubită, spre colega de birou sau prietena cea mai bună.

Puteți merge direct la magazin și să alegeți unul dintre buchetele deja frumos aranjate, puteți cere sfatul specialiștilor la fața locului sau puteți merge pe încredere. Plasați comanda telefonic la numărul 0752 195 270 sau online pe https://euforiaonline.ro/ și doar mergeți și ridicați buchetul.

Pe cei de la Euforia Floral Boutique îi găsiți în incinta Kaufland de jos, Bulevardul Independenței nr 97- 99, de luni până vineri între orele 08.00 – 21.00, iar duminica între orele 08.00 – 19.00.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...