25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

FOTO – ZOO HOBBY – magazinul local care de 20 de ani are grijă de animalele de companie ale bistrițenilor

Povestea magazinului Zoo Hobby începe acum 20 ani, atunci când Călin Lungu, asistent veterinar și crescător de câini din rasa Akita, s-a gândit să deschidă în Bistrița un magazin cu hrană și accesorii de animale care să rezolve problema cu care se confrunta și el și pe care, la acea vreme, o aveau mai mulți bistrițeni: găsirea de hrană premium pentru animalele de companie.

Așa se face că Zoo Hobby este astăzi cel mai vechi și cunoscut magazin local destinat exclusiv animalelor de companie, care se ocupă de peste 20 de ani cu aceeași dăruire să asigure o ofertă variată de hrană și accesorii pentru câini și pisici, dar și pentru hamsteri, porcușori de guineea sau pești ornamentali.

Nu este bistrițean care are animale de companie și care să nu fi călcat măcar o dată în magazinul Zoo Hobby de pe strada Dornei din Bistrița, în căutare de hrană uscată sau umedă.

De ani de zile, fidelitatea cumpărătorilor este recompensată cu reduceri pentru cei care au cardul de fidelitate ZooHobby – dacă nu-l aveți să-l cereți din magazine.

Al doilea magazin s-a deschis în urmă cu un an la parterul blocului Casa8tima, de pe Bulevardul Independenței – lângă Kaufland, și are aceeași ofertă variată de hrană și accesorii pentru animale. Găsiți, aici, inclusiv carne congelată sau oase pentru animale sau – o noutate în domeniu – tăieței speciali aduși din Ungaria, naturali sau cu grăsime de gâscă, și care nu mai trebuie să fiarbă, aceștia având nevoie doar de apă fierbinte.

Iar la Zoo Hobby nu găsiți doar ceea ce e nevoie pentru îngrijirea animăluțului vostru preferat, ci aveți  mereu și sfaturile necesare pentru a alege hrana potrivită sau accesoriul potrivit.

Oferta este mereu extrem de variată, iar asta pentru că, în anumite momente ale vieții animalului de companie acesta poate avea nevoie de o hrană specială. De exemplu, hrană uscată sau umedă creată special pentru a rezolva problemele digestive, pentru animale sterilizate – gândită tocmai pentru a diminua tendința de îngrășare, inclusiv hrană dedicată special anumitor rase de câini sau pisici. Avantajul este că puteți cumpăra oricând cantitați mai mici, nu trebuie să luați un sac, iar prețul rămâne la fel de bun.

Chiar dacă în ultimii ani Zoo Hobby are parte de concurență din partea marilor lanțuri de magazine destinate animalelor de companie deschise în zona marilor centre comerciale, administratorul Călin Lungu spune că prețurile din magazinele sale rămân mai bune. Multe din bradurile de hrană premium sunt importate direct din țările din Vest, garanția calității lor fiind standardele din țările respective, încercând astfel să evite dublul standard de calitate aplicat de unii producători pentru țările din Europa de Est.

De exemplu, pentru câini s-a ales calitatea germană și italiană a brandurilor Happy&Fit sau Italian Way, iar pentru pisici Matisse și Farmina, game premium. Mereu veți găsi în magazine gama completă de la Royal Canin, producătorul care a creat zeci de sortimente de hrană pentru a răspunde tuturor nevoilor câinilor și pisicilor.

Noutatea din magazinele Zoo Hobby este că oricând veți găsi carne de vită și pui tocată, la prețuri imbatabile, dar și oase alese special alese pentru câini.

Accesând site-ul www.zoohobby.ro puteți comanda și online, iar dacă sunteți din Bistrița și comandați peste 100 lei transportul este gratuit și poate ajunge la dvs. în aceeași zi, dacă a fost lansată comanda în timp util, în prima parte a zilei.

Indiferent că aveți nevoie de vase pentru hrană, lese sau zgărzi pentru plimbare, chiar și șampoane sau balsamuri ori alte accesorii pentru îngrijirea blănii, toate le găsiți în oricare dintre cele două magazine Zoo Hobby la prețuri pentru toate buzunarele. Evident că aveți și o gamă variată de pătuțuri sau perne pentru câini și pisici, dar și mobilier de joacă sau jucării pentru răsfățatul sau răsfățații familiei.

Așadar, oricând aveți nevoie de hrană, produse sau accesorii pentru îngrijirea animalelor de companie nu vă rămâne decât să dați o fugă în oricare dintre cele două magazine Zoo Hobby, cel de pe strada Dornei sau cel de la parterul Casa8Tima de pe Bulevardul Independenței pentru a alege ceea ce se potrivește standardelor și pretențiilor voastre.

Magazinele sunt deschise de luni și până vineri între 09.00-19.00 și sâmbăta între 09.00-15.00 – magazinul de pe strada Dornei și între 09.-18.00 magazinul de lângă Kaufland.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...