20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

FRUMOS: Șeful postului de poliție Parva a cadorisit 16 copii nevoiași cu tablete

Un gest impresionant al unui om al legii a adus bucurie pe fața a 16 copii. Șeful postului de poliție Parva a văzut o fetiță care mergea la vecini pentru a participa la orele online. Și-a provocat câțiva prieteni să pună mână de la mână și au cumpărat nu una, ci 16 tablete. Au fost împărțite copiilor din mai multe localități.

Conform unei Hotărâri de Guvern, școala se desfășoară online, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, copiii au nevoie de telefoane/tablete/laptopuri pentru a putea participa la orele online.

În timp ce-și desfășura activitatea, șeful postului de poliție din Parva a văzut că o fetiță merge la vecini pentru a participa la ore.

Așa i-a venit ideea să-l ajute pe copil. Și nu numai pe el, ci și pe alții care nu-și permit să cumpere un gadget. Și-a provocat prietenii să doneze, cât de puțin, și a reușit să cumpere 16 tablete.

Prin prisma meseriei, agentul principal Florin Urs, șeful postului de poliție Parva, a întâlnit oameni în situații dificile. De curând, a aflat de cazul unei fetițe din Parva a cărei familie nu avea posibilitatea de a achiziționa o tabletă sau un laptop pentru a putea urma cursurile online. 

„Am observat o fetiță din localitatea unde lucrez care, zilnic, mergea cu mama ei la o vecină pentru a putea urma cursurile online. Am luat imediat legătura cu directorul școlii și astfel am aflat că mai sunt și alți copii în situația ei.”

Și-a implicat cunoscuții și prieteni apropiați din copilărie și astfel au reușit să adune împreună banii cu care au achiziționat 16 tablete, iar 14 dintre acestea au ajuns astăzi la copii din familii cu dificultăți. Cinci dintre ele au rămas la copii din Parva, iar celelalte au fost cadoul, în avans, pentru alți elevi harnici din localitățile: Salva, Rebrișoara, Rebra și Feldru” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...