20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Gara Beclean pe Someș, modernizată cu peste 44 milioane lei: clădire nouă, parcare auto și rastele pentru biciclete

Gara Beclean pe Someș va fi modernizată cu peste 44 milioane lei, din fonduri externe nerambursabile prin Programul Transporturi și de la bugetul de stat. Printre lucrări se numără o clădire nouă pentru călători, spații interioare moderne cu săli de așteptare, case de bilete și spații comerciale, parcare auto și rastele pentru biciclete, dar și reamenajarea spațiilor verzi.

Sucursala Regională CF Cluj a desemnat Asocierea SC CONSTRUCT ING – SC I.S.P.C.F. SA – SC PRIMA CONSTRUCT SRL – SC PRO AMI´S CONSULTING SRL, câştigătoare a procedurii de licitaţie publică pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare a clădirilor de călători din stațiile BECLEAN PE SOMEȘ și DEJ CĂLĂTORI”, potrivit unui comunicat de presă al CFR Infrastructură.

În ceea ce privește modernizarea stației Beclean pe Someș, valoarea contractului de proiectare și execuție lucrări este de 37,2 milioane lei fără TVA.

Durata pentru elaborarea proiectului tehnic și realizarea lucrărilor este de 29 de luni.

Ce lucrări vor fi executate:

– clădire nouă pentru călători în stația Beclean pe Someș
– spații interioare moderne cu săli de așteptare, case de bilete, spații speciale cu destinația Mama și copilul, spații comerciale
– modernizarea grupurilor sanitare, inclusiv grupuri sanitare pentru persoanele cu dizabilități
– modernizarea peroanelor de la linia 2 în stația Beclean pe Someș, marcaje direcționale (colorate și tactile) pentru persoanele cu deficiențe locomotorii, bănci pentru călători, sistem audio și electronic pentru informarea publicului călător, sistem video de supraveghere, panouri informative, panouri publicitare, rețea Wi-Fi etc.
– parcare auto și rastele pentru biciclete
– spații pentru activitate feroviară
– modernizarea instalațiilor de telecomunicații, siguranța circulației
– reamenajarea spațiilor verzi.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: