14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

GRAV! 32 de angajați ai Primăriei Bistrița sunt infectați cu Covid-19. Urbanismul și Direcția Tehnică, lovite cel mai rău

32 de angajați ai Primăriei Bistrița sunt infectați cu Covid-19. Situația cea mai gravă se pare că se întâlnește la Urbanism, dar și la Direcția Tehnică, unde 8 și respectiv 7 angajați au virusul.

Potrivit directorului DSP Bistrița-Năsăud, 32 de angajați ai Primăriei Bistrița sunt în acest moment infectați cu Covid-19. Se pare că cei mai mulți nu au dezvoltat forme severe ale bolii, mare parte din ei tratându-se la domiciliu.

Direcția „lovită” cel mai tare de temutul virus pare să fie Urbanismul, unde 8 angajați sunt bolnavi.

Urmează Direcția Tehnică cu 7 angajați bolnavi. De asemenea, 4 angajați de la Economic s-au infectat cu Covid-19, 3 de la Pregătire Documente, 3 de la Sport și Turism, 2 de la Resurse Umane, 2 de la Integrare Europeană, 2 de la Taxe și Impozite și unul de la administrativ.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...