1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

INCREDIBIL: Cum se spală pe mâini Suciu, Pană și Deneș când e vorba de efectele Legii recursului compensatoriu. Simionca se dă lovit

O constănțeancă a trimis o scrisoare dureroasă parlamentarilor ce au votat legea recursului compensatoriu. Aceasta le spunea că părinții ei au fost omorâți de un recidivist. Parlamentarii bistrițeni nu știu nimic despre scrisoare. Iar justificarea votului dat pentru această lege e de-a dreptul…incredibilă.

O femeie din Constanța a trimis, în 9 octombrie, o scrisoare tuturor parlamentarilor PSD, ALDE și UDMR prin care le cere abrogarea legii recursului compensatoriu. Aceasta le explică în scrisoare că părinții ei au fost omorâți în această vară de un recidivist.

Dacă el era în închisoare, acolo unde trebuia să fie, părinții mei ar fi fost în viață, așa cum ar fi normal să fie” a scris aceasta în scrisoare.

Textul integral îl puteți citi AICI.

Bistrița Năsăud are trei parlamentari PSD și unul ALDE. Întrebați despre scrisoare și votul dat acestei legi, răspunsurile sunt…incredibile.

Parlamentarii PSD- nu știu de scrisoare- se spală pe mâini în ce privește votul

Nu am văzut scrisoarea. Nu știu de ea. Iar Legea Recursului Compensatoriu a apărut în perioada când era Prună la Justiție. Legea a primit aviz inclusive din partea Consiliului Magistraților. Așa că dacă specialiștii au zis că e o lege bună, am mers pe mâna specialiștilor când am votat PENTRU” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, vicepremierul Daniel Suciu.

Nu am văzut scrisoarea. Nu am citit-o! Din păcate se întâmplă și cazuri în care să recidiveze. Legea recursului compensatoriu a fost votată de TOATE partidele, pe vremea lui Prună. Și am votat-o în perioada în care CEDO era cât pe ce să ne amendeze și să ne pună să depunem bani în contul celor închiși, din cauza condițiilor mizere din închisori. Că erau prea mulți. Așa că la un moment dat, tot ieșeau din închisori. Că ies cu un jumătate de an mai repede, tot acolo e. Dar în cazul acestei legi s-a pronunțat inclusiv un judecător. Deci, per total, e mai bine decât să fi depus atunci bani în contul deținuților pentru condițiile din închisoare” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, deputatul Doina Pană.

Nu am citit scrisoarea. Primesc zeci, poate sute de mailuri, zilnic. Se poate să îmi fi scăpat. Alte informații, dacă doriți, vă dau numai strict legat de activitatea de la Ministerul Apelor și Pădurilor, data fiind funcția pe care o am” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, ministrul Ioan Deneș.

Parlamentarul ALDE – se dă lovit

Reporterii Bistrițeanul.ro l-au sunat pe Ioan Simionca, deputatul ALDE. După ce s-au prezentat, acesta s-a scuzat că e într-o comisie și nu poate vorbi la telefon, cerând să se revină cu apelul.

Deși reporterii au insistat, atât cu apel cât și cu mesaj,deputatul Ioan Simionca…s-a dat lovit și nu a mai răspuns.

PESTE 20.000 de infractori au fost eliberați, în doi ani de zile, pe baza acestei legi.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.