13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

INEDIT la Teaca: Retrăiește amintirile din livada bunicilor, savurând mere pe săturate

Un pomicultor din Teaca le dă bistrițenilor (dar nu numai lor) posibilitatea să retrăiască amintirile din livada bunicilor! Din vremurile în care merele erau naturale și erau savurate chiar la fața locului. Livada Teta își deschide porțile zilnic pentru oricine dorește să își strângă singur merele sau doar să se plimbe printre copaci:

Cei care doresc să își culeagă singuri merele din livadă, să guste din fructe la fața locului sau doar să se plimbe prin livada parfumată sunt așteptați la Livada Teta din localitatea Pinticu, comuna Teaca.

Livada își deschide porțile zilnic, între orele 08:00-18:00. 

Merele consumate la fața locului sunt din partea casei, iar dacă vrei să mergi acasă cu o lădiță sau două te costă 2 lei kilogramul.

Livada parfumată din Pinticu se întinde pe câteva zeci de hectare. Soiurile de mere pe care le găsiți aici sunt Red Topaz și Sirius.

Puteți vizita livada zilnic, până în 31 octombrie.

Organizatorii acestor inedite porți deschise ne asigură că se respectă regulile sanitare (mască, distanțare socială).

Mai multe informații puteți afla apelând numărul de telefon 0741.741.997. Găsiți locația exactă aici: https://bit.ly/3uSRy9I

Ferma pomicolă Teta este o afacere de familie, care își are începuturile tocmai în 1975. Atunci au fost plantați și îngrijiți primii pomi fructiferi.

40 de ani mai târziu, livezile din Pinticu au trecut printr-un proces de reconversie și modernizare, iar astăzi puteți admira o livadă de măr și cireș, la standarde europene.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: