6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

INEDIT la Teaca: Retrăiește amintirile din livada bunicilor, savurând mere pe săturate

Un pomicultor din Teaca le dă bistrițenilor (dar nu numai lor) posibilitatea să retrăiască amintirile din livada bunicilor! Din vremurile în care merele erau naturale și erau savurate chiar la fața locului. Livada Teta își deschide porțile zilnic pentru oricine dorește să își strângă singur merele sau doar să se plimbe printre copaci:

Cei care doresc să își culeagă singuri merele din livadă, să guste din fructe la fața locului sau doar să se plimbe prin livada parfumată sunt așteptați la Livada Teta din localitatea Pinticu, comuna Teaca.

Livada își deschide porțile zilnic, între orele 08:00-18:00. 

Merele consumate la fața locului sunt din partea casei, iar dacă vrei să mergi acasă cu o lădiță sau două te costă 2 lei kilogramul.

Livada parfumată din Pinticu se întinde pe câteva zeci de hectare. Soiurile de mere pe care le găsiți aici sunt Red Topaz și Sirius.

Puteți vizita livada zilnic, până în 31 octombrie.

Organizatorii acestor inedite porți deschise ne asigură că se respectă regulile sanitare (mască, distanțare socială).

Mai multe informații puteți afla apelând numărul de telefon 0741.741.997. Găsiți locația exactă aici: https://bit.ly/3uSRy9I

Ferma pomicolă Teta este o afacere de familie, care își are începuturile tocmai în 1975. Atunci au fost plantați și îngrijiți primii pomi fructiferi.

40 de ani mai târziu, livezile din Pinticu au trecut printr-un proces de reconversie și modernizare, iar astăzi puteți admira o livadă de măr și cireș, la standarde europene.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: