18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

INEDIT: Un primar scoate bani din buzunar pentru a premia cea mai frumoasă casă veche împodobită

Multe localități au case vechi ce ajung să fie demolate. Pentru a scoate în evidență frumusețea lor, un primar și-a provocat localnicii să le împodobească. Iar cea mai frumoasă casă împodobită va fi premiată. Cu bani din buzunarul propriu al primarului.

Chiar dacă ceva e vechi, poate deveni frumos..cu puțin ajutor! Pe acest principiu vrea și un primar să salveze „casele vechi” din localitatea pe care o administrează.

Astfel, și-a provocat localnicii să le împodobească, acum, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„Dragii mei sângeorzeni! Cred cu tărie că, cu puțină imaginație, nu neapărat investiție, poate ieși ceva frumos! Aș aprecia, indiferent de locație, să fie împodobite casele vechi din oraș pe care vă rog să nu le mai demolați pentru că o să regretați! Succes tuturor celor care iau această inițiativă! ÎMPREUNĂ DE CRĂCIUN!”. a scris Traian Ogâgău, primarul orașului Sîngeorz Băi, pe Facebook.

Pentru a-i determina să împodobească, primarul a anunțat un concurs, cu un premiu substanțial.

„Trimite poze cu casa împodobită, pe exterior, până în 24 decembrie, la numărul de whatsapp 0745.971.031 și poți câștiga marele premiu de 1.500 de lei oferit de către primar. Premiul se va înmâna în noaptea dintre ani”, a anunțat Ogâgău.

Aceasta nu este prima acțiune de acest gen a primarului orașului stațiune. A mai oferit cadouri din buzunarul propriu și pentru a valorifica turismul zonei.

Un primar vine cu bani de-acasă, pentru turismul din zonă

Dacă unii dintre cei ce au văzut postarea primarului despre împodobitul casei l-au felicitat, alții i-au sugerat alte modalități de a-i convinge pe localnici să nu demoleze casele vechi.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...