12.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Ioan Turc: Primăria Bistrița va fi câștigată de un candidat PNL

După victoria din 26 mai, PNL-iștii sunt încrezători că vor câștiga și alegerile care urmează în viitor. Liderul PNL BN a declarat că e ferm convins că un candidat al partidului va câștiga fotoliu de primar al Bistriței. Iar șansele ar fi mari inclusiv pentru funcția de președinte de Consiliu Județean.

La sediul PNL BN a avut loc azi o conferință de presă, în care liderul organizației a vorbit și despre alegerile pentru primari și președintele de Consiliu Județean.

Momentan nu avem un nume, dar în perioada imediat următoare vom stabili și acest lucru. Nu ne simțim presați deloc. Important este ca oamenii care vor fi cap de listă, atât pentru Primăria Bistrița, cât și pentru Consiliul Județean, să fie oameni care să poată performa”, a explicat Ioan Turc.

Acesta a declarat că e sigur că Primăria Bistrița va fi câștigată de un liberal. Iar rezultatele la europarlamentare le dau speranțe și pentru CJ BN.

Primăria Bistrița va fi câștigată de către un candidat al Partidului Național Liberal. Este un angajament pe care mi l-am luat atunci când am candidat la alegerile interne. Vom da tot ce putem pentru a câștiga și președinția Consiliului Județean. Faptul că se poate, este indubitabil, după rezultatele de la alegerile europarlamentare. Votul acesta a fost unul politic. Care arată o favorabilitate a PNL mult mai mare în raport cu PSD”, a mai spus Turc.

Se ia în considerare și formarea de alianțe. PNL-iștii sunt deschiși unei colaborări cu oricare dintre partidele care doresc să facă acest lucru.

„Noi suntem absolut deschiși pentru acest lucru. Eu nu am niciun fel de dubiu. PNL va avea acel candidat la PMB care va și câștiga alegerile. Cât despre Consiliul Județean, după alegerile europarlamentare, sunt optimist. Un candidat PNL, în raport cu alți candidați, va ieși bine, chiar foarte bine. Am această convingere că PNL va avea acel candidat care va și câștiga alegerile la Primăria Bistrița, iar dintr-o alianță, dintre PNL, USR, PMP și alte formațiuni, toată lumea ar avea de câștigat. În primul rând cetățenii municipiului Bistrița, dar și reprezentanții celorlalte partide”, a conchis Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...