22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Italian cu dosar penal, după ce i-a mințit pe polițiști!

Polițiștii au oprit un autoturism în trafic. Șoferul a explicat că NU are actele asupra sa. La o verificare amănunțită oamenii legii au descoperit că italianul de la volan i-a mințit. L-au cadorisit cu dosar penal.

Sâmbătă, polițiștii care acționează în zona Viile Tecii au avut de furcă cu un italian.

Oamenii legii au oprit un autoturism pe DN 15 A, la volanul căruia se afla un italian. Acesta le-a explicat polițiștilor că nu are asupra sa nici actele lui, nici cele ale mașinii.

Le-a dat totuși niște date. Polițiștii nu s-au lăsat așa de ușor, ducându-l la sediul poliției și investigând mai amănunțit. Așa au aflat că el le dăduse datele… fratelui său.

Conducătorul auto nu a putut prezenta documentele personale și ale autoturismului, declarând că nu le are în posesie, astfel declinându-și verbal datele de stare civilă.

În urma verificărilor polițiștilor, s-a constatat că șoferul, cetățean italian, ar deține un permis de conducere valabil eliberat de Republica Italiană.

În continuarea verificărilor s-a constatat faptul că fotografia persoanei verificate nu corespunde cu persoana identificată în trafic.

Conducătorul auto a fost condus la sediul poliției, unde s-a constatat faptul că autoturismul era de fapt condus de un bărbat de  42 ani, cetățean italian, domiciliat în Viile Tecii și care nu deține permis de conducere, recunoscând faptul că a folosit identitatea fratelui său.

Cercetările continuă de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, în cadrul unui dosar penal, întocmit cu privire la faptele de conducerea unui autoturism fără permis de conducere și instigare în forma participației improprii la infracțiunea de fals intelectual”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, IMP România are nevoie de un șef de linie priceput

BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, asistent manager & marketing și însoțitor de grup charter Grecia / Bulgaria. IMP România are nevoie de un șef de linie priceput. Oferta completă, mai jos: 

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...