20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

La 19 ani, căutat internațional! Acum așteaptă să vină nemții după el

Un tinerel din Telcișor a fost căutat, la nivel internațional, de polițiști. A fost identificat ieri, dus în fața instanței clujene, iar acum așteaptă să vină nemții după el. CE a făcut:

Sfârșit de an în arestul poliției, pentru un tinerel din Telcișor. Acesta era căutat de polițiști la nivel internațional.

Pe numele lui Cristian David R., autoritățile din Germania au emis un mandat european de arestare, din cauza a două infracțiuni comise.

Ieri, 30 decembrie a.c., polițiștii l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din Telcișor care era urmărit internațional. Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, fiind cercetat pentru comiterea a două infracțiuni de furt, comise în grup infracțional organizat, cu circumstanțe agravante. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!