-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

La 72 de ani, un bărbat conducea ATV-ul pe timp de noapte, băut fiind! A și fugit de la locul accidentului

Un bărbat care conducea un ATV a acroșat o mașină, pe timp de noapte. Bunicul de 72 de ani nu a oprit, ci și-a continuat drumul. A fost găsit spre dimineață, încă băut bine.

Când parcă nimic nu-i mai poate lua prin surprindere pe oamenii legii, are loc câte un eveniment de genul celui de ieri-noapte.

Mai exact, imediat după miezul nopții, mașina unei femei a fost acroșată de un ATV. Vinovatul nu s-a oprit, așa că proprietara a cerut ajutorul oamenilor legii.

Polițiștii l-au găsit pe vinovat aproape de ore 05.00, și încă emana halenă alcoolică.

Bărbatul de 72 de ani a refuzat să sufle în etilotest, așa că s-a ales cu dosar penal. Mai mult, a primit și amendă pentru că se afla în afara domiciliului la ora respectivă.

În dimineața de 18 decembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au depistat un bărbat de 72 de ani, din Maieru, care ar fi fost implicat într-un accident de circulație, soldat cu pagube materiale, însă nu ar fi oprit la fața locului. Accidentul ar fi avut loc în jurul orei 00.10 când, în timp ce conducea un ATV, ar fi acroșat un autoturism condus de o femeie care a solicitat sprijinul polițiștilor. În urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe Drumul Național 17, în jurul orei 04.40, în localitatea Maieru, în timp ce conducea un ATV fără a avea luminile în funcțiune. A fost oprit pentru control și, întrucât emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să fie testat alcoolscopic, însă a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii Secției 7 au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru refuzul de prelevare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...