20.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

La ce să reparăm MCV-urile sau să suplimentăm echipajele când putem pune limite de viteză??

De vinerea trecută începând, pe DN17, între Crainimăt și limita cu județul Cluj, prin localitate e musai să mergi cu 50 km/h. Indiferent ce tip de autovehicul ai! Polițiștii ne-au spus că de vină sunt accidentele. Nu e totuși situația MCV-urilor? Ar fi tare bătrâne și răblăgite… spunea o păsărică.

Șoferii bistrițeni, și nu numai, s-au supărat foc vineri, când polițiștii au lansat „bomba”

Pe DN17, între Crainimăt și limita cu județul Cluj, viteza legală prin localități e de 50 km/h, indiferent de tipul de autovehicul”, au anunțat aceștia.

Motivul? Numărul de accidente rutiere ce au avut loc pe fondul vitezei neregulamentare. Sau cel puțin, asta au transmis polițiștii.

Totuși, Bistrițel a aflat din zbor, de la o păsărică, o informație taaare cu cântec.

În județul nostru ar acționa în total opt MCV-uri, adică mașini dotate cu aparat radar. Dintre acestea, una e stricată de vreme bună și mai durează puțin până e reparată.

Aceasta nu e singura mașină cu probleme. Și celelalte scârțâie din toate încheieturile. Dacă ar avea picioare, ar face un pas în față și doi în spate. Sunt vechi și depășite, nefiind de mirare faptul că tot mai mulți tinerei își permit să nu asculte de semnalele polițiștilor și să gonească cu ei pe urme. Noroc cu porți, sensuri giratorii sau că unii sunt începători.

Până când mai marii poliției își dau seama că e nevoie de MCV-uri bune și mai multe echipaje, Bistrițel vă lasă. Pornește ACUM la drum, pe DN17. Are o programare pe miercuri, la Cluj!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...