-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

La ce să reparăm MCV-urile sau să suplimentăm echipajele când putem pune limite de viteză??

De vinerea trecută începând, pe DN17, între Crainimăt și limita cu județul Cluj, prin localitate e musai să mergi cu 50 km/h. Indiferent ce tip de autovehicul ai! Polițiștii ne-au spus că de vină sunt accidentele. Nu e totuși situația MCV-urilor? Ar fi tare bătrâne și răblăgite… spunea o păsărică.

Șoferii bistrițeni, și nu numai, s-au supărat foc vineri, când polițiștii au lansat „bomba”

Pe DN17, între Crainimăt și limita cu județul Cluj, viteza legală prin localități e de 50 km/h, indiferent de tipul de autovehicul”, au anunțat aceștia.

Motivul? Numărul de accidente rutiere ce au avut loc pe fondul vitezei neregulamentare. Sau cel puțin, asta au transmis polițiștii.

Totuși, Bistrițel a aflat din zbor, de la o păsărică, o informație taaare cu cântec.

În județul nostru ar acționa în total opt MCV-uri, adică mașini dotate cu aparat radar. Dintre acestea, una e stricată de vreme bună și mai durează puțin până e reparată.

Aceasta nu e singura mașină cu probleme. Și celelalte scârțâie din toate încheieturile. Dacă ar avea picioare, ar face un pas în față și doi în spate. Sunt vechi și depășite, nefiind de mirare faptul că tot mai mulți tinerei își permit să nu asculte de semnalele polițiștilor și să gonească cu ei pe urme. Noroc cu porți, sensuri giratorii sau că unii sunt începători.

Până când mai marii poliției își dau seama că e nevoie de MCV-uri bune și mai multe echipaje, Bistrițel vă lasă. Pornește ACUM la drum, pe DN17. Are o programare pe miercuri, la Cluj!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.