9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

LECHINȚA: Incendiu la o gospodărie! Sătenii au sărit în ajutor cu furtunurile, o femeie a ajuns la spital

Pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o gospodărie din Lechința. Până la sosirea echipajelor, vecinii au sărit în ajutor cu furtunurile de grădină. O femeie a ajuns la spital.

Astăzi, în jurul orei 17.00, un apel la 112 solicita intervenția de urgență a pompierilor în Lechința. O gospodărie a fost cuprinsă de flăcări.

Până la sosirea echipajelor, vecinii au sărit în ajutor cu furtunurile de grădină. Casa a fost protejată, dar o femeie a ajuns la spital cu atac de panică.

Incendiul a fost lichidat înainte să se extindă la proprietatea învecinată. Prima interventie a fost asigurată de vecini, cu mijloace de primă inteventie (furtun de grădină). Pompierii militari au ajuns rapid la locul solicitării și au reușit localizarea incendiului, protejarea vecinătăților și lichidarea acestuia in limitele găsite.

O femeie in vârstă de aproximativ 54 de ani a suferit un atac de panică și a fost preluată de paramedicii SMURD și transportată la spital.

Incendiul a afectat o anexa și un garaj, pe o suprafață totala de cca. 60 – 70 mp.

După finalizarea intervenției, în urma cercetărilor preliminare la fața locului s-a stabilit faptul ca evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de utilizarea unei surse de aprindere pentru a genera incendiul” au transmis reprezentanții ISU BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.