12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

LECHINȚA: Incendiu la o gospodărie! Sătenii au sărit în ajutor cu furtunurile, o femeie a ajuns la spital

Pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o gospodărie din Lechința. Până la sosirea echipajelor, vecinii au sărit în ajutor cu furtunurile de grădină. O femeie a ajuns la spital.

Astăzi, în jurul orei 17.00, un apel la 112 solicita intervenția de urgență a pompierilor în Lechința. O gospodărie a fost cuprinsă de flăcări.

Până la sosirea echipajelor, vecinii au sărit în ajutor cu furtunurile de grădină. Casa a fost protejată, dar o femeie a ajuns la spital cu atac de panică.

Incendiul a fost lichidat înainte să se extindă la proprietatea învecinată. Prima interventie a fost asigurată de vecini, cu mijloace de primă inteventie (furtun de grădină). Pompierii militari au ajuns rapid la locul solicitării și au reușit localizarea incendiului, protejarea vecinătăților și lichidarea acestuia in limitele găsite.

O femeie in vârstă de aproximativ 54 de ani a suferit un atac de panică și a fost preluată de paramedicii SMURD și transportată la spital.

Incendiul a afectat o anexa și un garaj, pe o suprafață totala de cca. 60 – 70 mp.

După finalizarea intervenției, în urma cercetărilor preliminare la fața locului s-a stabilit faptul ca evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de utilizarea unei surse de aprindere pentru a genera incendiul” au transmis reprezentanții ISU BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: