8.5 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Lecția inedită de religie dată de „bunica din Chinteni” copiilor din Visuia: „Dacă nu mă duc o duminică la Biserică, nu-s sănătoasă toată săptămâna”

Este un adevărat fenomen pe rețelele de socializare și a profitat de această notorietate pentru a-i îndemna pe cei mai mici să meargă la biserică. Tanti Lenuța sau Bunica din Chinteni cum este cunoscută le-a vorbit copiilor din parohia Visuia. Le-a spus că se simte bolnavă dacă nu ajunge în vreo duminică la biserică.

Bunica din Chinteni a fost invitată să le vorbească la 45 de copii din Visuia, cărora le-a și oferit diplome de participare la o activitate inedită. Activitățile organizate de Parohia Visuia au inclus jocuri, experimente științifice, educație pentru igienă dentară și un inedit atelier de toacă.

Despre relația sa cu biserica, tanti Lenuța a spus că pur și simplu se simte bolnavă toată săptămâna dacă nu ajunge duminică la slujbă:

„Să știți că io, de când am fost atâta-ni (arată cu mâna cât era de mică) m-am dus la biserică. Io am știut că duminica trebe să mă duc la biserică. Io, dacă nu mă duc o duminică la biserică, nu-s sănătoasă o săptămână întreagă. Săptămâna îmi pare lungă, nu-s împăcată”, a mărturisit în fața copiilor, Bunica din Chinteni, citată de basilica.ro.

Tanti Lenuța a ajuns un fenomen pe rețelele de socializare, cu ajutorul lui bistrițeanului Mircea Bravo. Acesta a inclus-o într-o serie de filmulețe hazlii, postate mai apoi pe rețelele de socializare.

Foto: basilica.ro

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...