4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Mare concurs, mare, cu Chef Nina Rus și ale ei bucate minunate!

Piața Locală „Produs în Bistrița-Năsăud”, revine sâmbătă în forță! Organizatorii anunță mare concurs, mare, cu Chef Nina Rus și ale ei bucate minunate!

Pentru că bistrițenii iubesc produsele locale, din când în când, organizatorii și comercianții le pregătesc surprize!

Sâmbătă, 1 iunie, o nouă ediție a Târgului Tradițional de Bunătăți „Produs în Bistrița-Năsăud” va avea loc lângă Biserica Evanghelică, între orele 09:00 – 14:00.

De această dată, Chef Nina Rus pregătește un mare concurs cu ale ei bucate minunate!

Tot ce trebuie să faceți e să dați o fugă până la piață și să cumpărați produse marca Păstrăvăria Rin de minim 30 lei și sunteți înscriși automat la tombolă.

După ce umpleți sacoșele cu icre și zacuscă cu păstrăv, păstrăv afumat în diverse combinații, chifteluțe de păstrăv, păstrăv în sos tomat și alte surprize demne de talentul și priceperea Ninei, trebuie doar să așteptați marea extragere.

Ce puteți câștiga cu doar 30 de lei?

  • O masă specială pentru două persoane, pregătită cu multă creativitate și talent de însăși Nina Rus
  • Un voucher de 100 de lei, valabil în Restaurantul Rin
  • Produse Rin în valoare de 50 de lei

Vrei să-ți pregătesc ceva special din păstrăv, doar pentru tine și persoana iubită? Atunci vino sâmbătă și cumpără produse Rin de minim 30 lei, și șansa e de partea ta!”, îi îndeamnă Nina pe bistrițeni.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.