8.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 25, 2023

Lui Mircea Bravo i s-au oferit 100.000 de euro pentru a face reclamă jocurilor de noroc

Mircea Bravo este cunoscut pentru faptul că promovează branduri pe internet într-un mod inedit, cu amuzament și  priză la public. Casele de pariuri i-au făcut „curte” beclenarului care, spune el, au fost refuzate de fiecare dată.

Fiind în mediul online, Mircea Bravo cunoaște riscul expunerii cu astfel de branduri. Clipurile sale ajung, lunar, la milioane de oameni, iar filmul „Mirciulică” a umplut sălile de cinema în toată țara.

Jocurile de noroc sunt împotriva principiilor sale. Astfel că a refuzat toate ofertele, de la cele mai mici, până la una de aproape 100.000 de euro.

„Acum vreo 5-6 ani, am primit primele oferte pentru a mă asocia cu casele de pariuri și jocul de noroc. Am zis pas. Pe parcurs sumele tot creșteau. Se crea așa o stare de frică, ca și cum ratam ceva, ca la criptomonede. Tot sume mai mari, mai mari. Am făcut un clip și în el am spus că eu cu așa ceva nu m-aș asocia, adică branduri cu jocuri de noroc”, a declarat Mircea într-un interviu la Radio Europa Liberă.

În același interviu, Mircea Bravo a declarat că a fost contactat de o asociație pentru a demara un proiect care se numește „Fără reclame la jocuri de noroc”, de altfel și numele petiției Asociației Declic, inițiatoarea petiției.

Actorii care au participat la filmări și întreaga echipă au făcut acel spot în mod voluntar, nimeni nu a fost plătit.

Cât despre ofertele la jocuri de noroc și casele de pariuri, Mircea a menționat: „La început, trebuie să menționez că sumele erau  mai mici. Cred că prima ofertă a fost în jur de 5000 de euro. Un site din online ne-a făcut o ofertă și au spus că ne plătesc cheltuielile pentru primul film de lung metraj, prin 2021. Atunci am luat o decizie și am refuzat. Era vorba despre o sumă undeva la 100.000 de euro”.

În luna noiembrie 2022, un proiect de lege care interzicea funcționarea sălilor de jocuri lângă școli, locuri de joacă și biserici a fost depusă la Senat. Un alt proiect care prevede interzicerea publicității stradale și audiovizuale la jocuri de noroc și pariuri a fost înregistrată la Camera Deputaților.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...