12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

MODELUL actualizat de declarație pe proprie răspundere / declarație angajator necesar începând pentru deplasări după ora 20.00

Noi restricții și măsuri de protecție vor intra în vigoare în localitățile în care rata infectărilor depășește 4 la 1.000 de locuitori. Deplasările pe timp de noapte nu vor mai fi permise fără declarație pe proprie răspundere sau declarație din partea angajatorului. AICI puteți descărca modelul actualizat:

Bistrița se afla astăzi la o incidență de 3,91 / mia de locuitori, ceea ce înseamnă că în curând e posibil să ne trezim cu noi restricții în oraș.

Se va aplica din nou carantina de noapte începând cu ora 20:00 în weekend (vineri, sâmbătă și duminică), în localitățile în care rata infectărilor depășește 4 la 1.000 de locuitori. În această situație se află două localități din județul Bistrița-Năsăud: Budacul de Jos și Braniștea:

Supermarketurile se vor închide la 18:00 în weekend, iar sălile de fitness vor fi nevoite să își suspende activitatea de tot.

Se renunță la aceste măsuri abia când incidența coboară sub pragul de 3,5/mia de locuitori.

Mai multe detalii despre restricțiile și măsurile de protecție votate ieri de autorități puteți afla de AICI.

Pe site-ul CeTrebuieSaFac.ro a fost publicat un ghid cu reguli de interacțiune, acțiune și comportament recomandate în timpul situației de urgență generată de pandemia COVID-19.

Modelul de declarație pe proprie răspundere – indiferent de rata de incidență (nivelul de răspândire a virusului) poate fi descărcat de AICI

Modelul de adeverință de angajator – AICI

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 ‰ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 ‰ (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii) se găsește AICI

UPDATE

Prim-ministrul Florin Cîțu precizează că având în vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispoziție să se pregătească și în urma unei discuții cu șeful DSU Raed Arafat ”am stabilit ca aceste măsuri să fie aplicate de duminică, 28 martie”.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: