14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Musafirii, așteptați de Crăciun și Revelion cu mască și cu geamurile deschise

Secretarul de stat Raed Arafat ne recomandă ca, de Crăciun, să primim musafirii cu mască și să aerisim bine încăperile în care stăm. Pentru a evita riscurile de infectare cu Covid-19 cel mai bine ar fi ca anul acesta să renunțăm la reunirea cu familia extinsă și prietenii de sărbători.

Autoritățile ne recomandă să renunțăm anul acesta la reunirea cu familia extinsă și cu prietenii. Dacă totuși nu vrem să stăm singuri de Crăciun și Revelion, secretarul de stat Raed Arafat ne recomandă să primim musafirii cu mască și să aerisim bine încăperile.

„Să se deschidă geamurile, va fi frig, bineînțeles, dar să se deschidă geamurile, să se aerisească. Dacă vin oameni din altă casă, cu care nu stai de regulă, cu excepția momentului în care se mănâncă și unde trebuie totuși să se păstreze distanța, purtarea măștii, care știu că este foarte greu, poate unii spun că exagerăm cu aceste recomandări, dar sunt recomandări care au fost menționate inclusiv de OMS. (…) Dar rămâne recomandarea să nu existe astfel de întâlniri, pentru că astfel de întâlniri pot expune și persoanele în vârstă, pot expune și persoanele apropiate și pot să ducă o parte din aceste persoane în spitale și poate chiar în stare foarte gravă”, a explicat la Digi24, Raed Arafat.

Una dintre soluțiile propuse de Raed Arafat ar fi luarea mesei, de Crăciun și Revelion, pe rând, în situația în care avem musafiri și sunt mai multe persoane prezente.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?