2.5 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

NOUTĂȚI cu bunătăți de la AGRO-ARDEAL! Salam uscat maturat, pentru cei pretențioși, care caută și recunosc calitatea PREMIUM

Dacă ajungeți în oricare dintre magazinele AGRO-ARDEAL din Bistrița-Năsăud aveți ocazia să testați gustul celor mai noi salamuri produse în fabrica de procesare a cărnii de la Orheiu Bistriței. Veți fi cuceriți cu siguranță de noua rețetă după care se produc salamurile uscat maturate, mai gustoase ca niciodată. Cetate și salam de vară, după o rețeta uscat maturat, sunt noile produse AGRO ARDEAL pe care trebuie să le descoperiți și savurați.

Producătorul local AGRO-ARDEAL, de la Orheiu Bistriței, a introdus de astăzi, în magazine, două specialități uscat maturate, la care tehnologii din producție au lucrat în ultimele săptămâni, astfel încât să surprindă gustul perfect, pe placul oricărui client. Și le-a ieșit!

Două salamuri, salamul de vară și Cetate, sunt de astăzi în rafturile producătorului și pot fi testate, iar mai apoi, dacă gustul și calitatea i-a convins pe clienți pot să le ia acasă, oricând, vor fi mereu în oferta magazinelor Agro Ardeal.

În Occident, salamurile uscat maturate sunt la mare căutare, iar tocmai acesta a fost motivul pentru care s-a lucrat intens la noile rețete, astfel încât și bistrițenii să aibă pe masă ce e mai bun, noile savori care au cucerit Europa.

Vă reamintim că din 8 Mai 2020, în toate magazinele Agro – Ardeal găsiți prețuri cu 20 la sută mai mici la toate produsele din carne fabricate la Orheiu Bistriței. Lista completă și noile prețuri le puteți consulta aici:

De astăzi, prețuri mai mici cu 20 la sută la carne, în toate magazinele Agro Ardeal

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...