20.2 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

NOUTĂȚI cu bunătăți de la AGRO-ARDEAL! Salam uscat maturat, pentru cei pretențioși, care caută și recunosc calitatea PREMIUM

Dacă ajungeți în oricare dintre magazinele AGRO-ARDEAL din Bistrița-Năsăud aveți ocazia să testați gustul celor mai noi salamuri produse în fabrica de procesare a cărnii de la Orheiu Bistriței. Veți fi cuceriți cu siguranță de noua rețetă după care se produc salamurile uscat maturate, mai gustoase ca niciodată. Cetate și salam de vară, după o rețeta uscat maturat, sunt noile produse AGRO ARDEAL pe care trebuie să le descoperiți și savurați.

Producătorul local AGRO-ARDEAL, de la Orheiu Bistriței, a introdus de astăzi, în magazine, două specialități uscat maturate, la care tehnologii din producție au lucrat în ultimele săptămâni, astfel încât să surprindă gustul perfect, pe placul oricărui client. Și le-a ieșit!

Două salamuri, salamul de vară și Cetate, sunt de astăzi în rafturile producătorului și pot fi testate, iar mai apoi, dacă gustul și calitatea i-a convins pe clienți pot să le ia acasă, oricând, vor fi mereu în oferta magazinelor Agro Ardeal.

În Occident, salamurile uscat maturate sunt la mare căutare, iar tocmai acesta a fost motivul pentru care s-a lucrat intens la noile rețete, astfel încât și bistrițenii să aibă pe masă ce e mai bun, noile savori care au cucerit Europa.

Vă reamintim că din 8 Mai 2020, în toate magazinele Agro – Ardeal găsiți prețuri cu 20 la sută mai mici la toate produsele din carne fabricate la Orheiu Bistriței. Lista completă și noile prețuri le puteți consulta aici:

De astăzi, prețuri mai mici cu 20 la sută la carne, în toate magazinele Agro Ardeal

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...