12.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

NOUTĂȚI cu bunătăți de la AGRO-ARDEAL! Salam uscat maturat, pentru cei pretențioși, care caută și recunosc calitatea PREMIUM

Dacă ajungeți în oricare dintre magazinele AGRO-ARDEAL din Bistrița-Năsăud aveți ocazia să testați gustul celor mai noi salamuri produse în fabrica de procesare a cărnii de la Orheiu Bistriței. Veți fi cuceriți cu siguranță de noua rețetă după care se produc salamurile uscat maturate, mai gustoase ca niciodată. Cetate și salam de vară, după o rețeta uscat maturat, sunt noile produse AGRO ARDEAL pe care trebuie să le descoperiți și savurați.

Producătorul local AGRO-ARDEAL, de la Orheiu Bistriței, a introdus de astăzi, în magazine, două specialități uscat maturate, la care tehnologii din producție au lucrat în ultimele săptămâni, astfel încât să surprindă gustul perfect, pe placul oricărui client. Și le-a ieșit!

Două salamuri, salamul de vară și Cetate, sunt de astăzi în rafturile producătorului și pot fi testate, iar mai apoi, dacă gustul și calitatea i-a convins pe clienți pot să le ia acasă, oricând, vor fi mereu în oferta magazinelor Agro Ardeal.

În Occident, salamurile uscat maturate sunt la mare căutare, iar tocmai acesta a fost motivul pentru care s-a lucrat intens la noile rețete, astfel încât și bistrițenii să aibă pe masă ce e mai bun, noile savori care au cucerit Europa.

Vă reamintim că din 8 Mai 2020, în toate magazinele Agro – Ardeal găsiți prețuri cu 20 la sută mai mici la toate produsele din carne fabricate la Orheiu Bistriței. Lista completă și noile prețuri le puteți consulta aici:

De astăzi, prețuri mai mici cu 20 la sută la carne, în toate magazinele Agro Ardeal

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...

Delicioasa înghețată de la Gelateria Aniela o găsiți și la magazinul de pe Calea Moldovei!

N-au mai avut răbdare să se încălzească afară, așa că au deschis și magazinașul din partea...