4.6 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

NOUTĂȚI cu bunătăți de la AGRO-ARDEAL! Salam uscat maturat, pentru cei pretențioși, care caută și recunosc calitatea PREMIUM

Dacă ajungeți în oricare dintre magazinele AGRO-ARDEAL din Bistrița-Năsăud aveți ocazia să testați gustul celor mai noi salamuri produse în fabrica de procesare a cărnii de la Orheiu Bistriței. Veți fi cuceriți cu siguranță de noua rețetă după care se produc salamurile uscat maturate, mai gustoase ca niciodată. Cetate și salam de vară, după o rețeta uscat maturat, sunt noile produse AGRO ARDEAL pe care trebuie să le descoperiți și savurați.

Producătorul local AGRO-ARDEAL, de la Orheiu Bistriței, a introdus de astăzi, în magazine, două specialități uscat maturate, la care tehnologii din producție au lucrat în ultimele săptămâni, astfel încât să surprindă gustul perfect, pe placul oricărui client. Și le-a ieșit!

Două salamuri, salamul de vară și Cetate, sunt de astăzi în rafturile producătorului și pot fi testate, iar mai apoi, dacă gustul și calitatea i-a convins pe clienți pot să le ia acasă, oricând, vor fi mereu în oferta magazinelor Agro Ardeal.

În Occident, salamurile uscat maturate sunt la mare căutare, iar tocmai acesta a fost motivul pentru care s-a lucrat intens la noile rețete, astfel încât și bistrițenii să aibă pe masă ce e mai bun, noile savori care au cucerit Europa.

Vă reamintim că din 8 Mai 2020, în toate magazinele Agro – Ardeal găsiți prețuri cu 20 la sută mai mici la toate produsele din carne fabricate la Orheiu Bistriței. Lista completă și noile prețuri le puteți consulta aici:

De astăzi, prețuri mai mici cu 20 la sută la carne, în toate magazinele Agro Ardeal

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...