6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

OFICIAL. Au început lucrările la sala polivalentă din Unirea, anunță Emil Radu Moldovan

Oficial, s-a pus temelia noii Săli Polivalente din Unirea, a anunțat Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean. Complexul sportiv va avea teren pentru handbal, baschet sau volei, restaurant, hotel cu peste 20 de camere, pentru echipele care vor veni la Bistrița, dar și un stadion cu 10.000 de locuri, la standarde UEFA. 

Au fost montați toți cei 659 piloți forați și cele 97 de pahare prefabricate. Urmează montarea celor 97 de stâlpi de susținere, 8 dintre ei fiind deja aduși pe șantier”, a anunțat Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Contractul de finanțare pentru noua Sală Polivalentă a fost semnat în mai 2019. Aceasta va avea 2.600 de locuri și va putea găzdui inclusiv concerte și alte tipuri de evenimente. Investiția a fost estimată la 10 milioane de euro puși la bătaie de CNI.

Complexul sportiv va avea o sală polivalentă cu teren pentru handbal, baschet sau volei, cu restaurant și zonă de alimentație publică. De asemenea, aici vor exista terenuri pentru antrenamente, vestiare, tribună și chiar un hotel cu peste 20 de camere, pentru echipele care vor veni la Bistrița.

Sala polivalentă va avea și un stadion, la standarde UEFA, cu 10.000 de locuri.

În total, în complex vor putea fi practicate peste 10 sporturi. Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan estima anul trecut că în maximum 3 ani complexul va fi dat în folosință.

Dacă sala polivalentă a fost estimată la 10 milioane de euro, deocamdată nu se știe cât va costa și stadionul.

„Ne-am dorit să facem o sală de sport care să fie dotată cu facilități de ultimă generație. Am trimis solicitări la toate federațiile de specialitate, de la cea de handbal, volei sau baschet, până la tenis de câmp. Am studiat toate cerințele federațiilor internaționale care gestionează aceste sporturi, pentru a putea găzdui evenimente naționale și internaționale”, declara Emil Radu Moldovan, în cadrul unei conferințe de presă.

O lucrare de foarte bună calitate, aflată în grafic. Una care va avea ecou în viitor, pentru sportul bistrițean și nu numai. Continuăm munca!”, a concluzionat Emil Radu Moldovan. 

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: