21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

OFICIAL: Ciceu Giurgești, de mâine dimineață, în carantină! VEZI modelul de declarație pentru a putea ieși din casă:

Comuna Ciceu Giurgeștui va intra, de mâine dimineață, în carantină. Timp de două săptămâni, comuna va avea filtre la intrare și ieșire. Iar sătenii vor putea ieși din casă doar pe baza unei declarații. VEZI cum arată declarația:

Incidența cazurilor COVID în comuna Ciceu Giurgești a ajuns la 10,85/1.000 de locuitori. E vorba de 8 familii, deci 16 persoane infectate într-o comună cu aproape 1.500 de locuitori.

Totul ar fi pornit…de la un chef.

Ciceu Giurgești va intra în carantină! CE ar fi dus la o asemenea incidență:

În această seară a sosit și ordinul care anunță oficial intrarea în carantină a comunei, începând de mâine dimineață de la ora 06.00.

A fost emis ORDINUL ȘEFULUI DEPARTAMENTULUI PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ nr. 6509 din 26.02.2021 privind instituirea măsurii de carantină zonală pentru unitatea administrativ-teritorială Ciceu-Giurgești, județul Bistrița-Năsăud! Textul Ordinului se regăsește în imagini, precum și modelul de Declarație pe propria răspundere adaptat!” a anunțat Prefectura Bistrița:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...