20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

OFICIAL – De azi, ei sunt polițiștii ce fac dreptate necuvântătoarelor:

Așteptarea a luat sfârșit! Direcția pentru Protecția Animalelor, parte a Poliției Române, e activă, oficial, de astăzi, și la Bistrița. Cei șase au depus azi jurământul, fiind polițiști „cu acte-n regulă”.

Iubitorii de animăluțe pot răsufla… ușurați, și la Bistrița!

Azi, cei șase polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au depus jurământul. Astfel, așteptarea a luat, oficial, sfârșit.

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, opt colegi agenți de poliție au fost promovați în corpul ofițerilor, în urma examenelor susținute și alți șase candidați, declarați admiși, au depus jurământul de credință, fiind încadrați direct în structurile Poliției Române.

Cei șase noi colegi, dintre care trei ofițeri și trei agenți de poliție își vor desfășura activitatea în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor.

Colegii promovați în corpul ofițerilor își vor desfășura activitatea în cadrul structurilor de: investigarea criminalităţii economice, ordine publică, investigații criminale, cazier judiciar și siguranță școlară.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud i-a asigurat de tot sprijinul și le-a urat mult succes în carieră!”, au informat reprezentanții IPJ BN.

Direcția pentru Protecția Animalelor din cadrul Poliției Române are deja sute de angajați în toate județele din țară.

În cadrul acestor structuri există inclusiv medici veterinari, care, pe lângă partea de cercetare în cadrul dosarelor penale, vor putea lua și cea mai bună măsură pentru animăluțul în cauză.

În doar două luni de zile, de când s-au demarat lucrurile pentru DPA, s-au întocmit zeci de dosare penale și s-au aplicat sute de amenzi.

Polițiștii încurajează cetățenii să apeleze 112 ori de câte ori observă o situație în care se impune scoaterea imediată a animalului din locul în care se află.

Se dorește chiar pedepsirea cu închisoarea a celor ce tratează animalele cu cruzime.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...