20.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

Operatorii de telefonie, motivul pentru care cetățenii nu pot lua legătura cu Poliția Locală

Poliția Locală Bistrița avea un număr scurt la care puteau fi contactați. Numărul cetățeanului, 984, nu mai este însă valabil. Motivul? Operatorii de telefonie!

Aveam nevoie să contactez Poliția Locală pentru o situație. Mi-am amintit că au numărul scurt 984 și am sunat. Când colo, nu mai era valabil. Am crezut că am greșit eu, și am tot reîncercat. Dar degeaba”, a povestit A.T., pentru Bistrițeanul.ro.

Într-adevăr, cine sună la numărul de telefon 0263-984, în loc să-i răspundă polițiștii, se aude: „Ne pare rău! Ați introdus un număr de serviciu greșit!”

Numărul cetățeanului era scurt, tocmai pentru a putea fi reținut cu ușurință. Acum, polițiștii pot fi găsiți de cetățeni la numărul 0.800.080.033.

Motivul? Operatorul de telefonie!

„Numărul scurt nu mai e valabil. Am schimbat operatorul de telefonie, așa că s-a schimbat și numărul!”, a explicat Șeful Poliției Locale, Florin Frandeș.

Așadar, cei care vă gândiți că vreodată veți avea nevoie să solicitați intervenția Poliției Locale, ar fi bine să vă salvați în agenda telefonică noul număr al cetățeanului.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: