8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Operatorii de telefonie, motivul pentru care cetățenii nu pot lua legătura cu Poliția Locală

Poliția Locală Bistrița avea un număr scurt la care puteau fi contactați. Numărul cetățeanului, 984, nu mai este însă valabil. Motivul? Operatorii de telefonie!

Aveam nevoie să contactez Poliția Locală pentru o situație. Mi-am amintit că au numărul scurt 984 și am sunat. Când colo, nu mai era valabil. Am crezut că am greșit eu, și am tot reîncercat. Dar degeaba”, a povestit A.T., pentru Bistrițeanul.ro.

Într-adevăr, cine sună la numărul de telefon 0263-984, în loc să-i răspundă polițiștii, se aude: „Ne pare rău! Ați introdus un număr de serviciu greșit!”

Numărul cetățeanului era scurt, tocmai pentru a putea fi reținut cu ușurință. Acum, polițiștii pot fi găsiți de cetățeni la numărul 0.800.080.033.

Motivul? Operatorul de telefonie!

„Numărul scurt nu mai e valabil. Am schimbat operatorul de telefonie, așa că s-a schimbat și numărul!”, a explicat Șeful Poliției Locale, Florin Frandeș.

Așadar, cei care vă gândiți că vreodată veți avea nevoie să solicitați intervenția Poliției Locale, ar fi bine să vă salvați în agenda telefonică noul număr al cetățeanului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.