32.4 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

Operatorii de telefonie, motivul pentru care cetățenii nu pot lua legătura cu Poliția Locală

Poliția Locală Bistrița avea un număr scurt la care puteau fi contactați. Numărul cetățeanului, 984, nu mai este însă valabil. Motivul? Operatorii de telefonie!

Aveam nevoie să contactez Poliția Locală pentru o situație. Mi-am amintit că au numărul scurt 984 și am sunat. Când colo, nu mai era valabil. Am crezut că am greșit eu, și am tot reîncercat. Dar degeaba”, a povestit A.T., pentru Bistrițeanul.ro.

Într-adevăr, cine sună la numărul de telefon 0263-984, în loc să-i răspundă polițiștii, se aude: „Ne pare rău! Ați introdus un număr de serviciu greșit!”

Numărul cetățeanului era scurt, tocmai pentru a putea fi reținut cu ușurință. Acum, polițiștii pot fi găsiți de cetățeni la numărul 0.800.080.033.

Motivul? Operatorul de telefonie!

„Numărul scurt nu mai e valabil. Am schimbat operatorul de telefonie, așa că s-a schimbat și numărul!”, a explicat Șeful Poliției Locale, Florin Frandeș.

Așadar, cei care vă gândiți că vreodată veți avea nevoie să solicitați intervenția Poliției Locale, ar fi bine să vă salvați în agenda telefonică noul număr al cetățeanului.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...