14.5 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

Părinții vor putea sta acasă cu copiii cu 75% din salariu

Premierul României, Ludovic Orban, a anunțat noi restricții pentru capitală întrucât rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori. Printre altele, premierul spune că Guvernul va adopta o ordonață de urgență prin care părinţii vor primi 75% din salariu pentru perioada cât stau acasă cu copiii.

Numărul de cazuri de infectare cu COVID-19 crește alarmant de la o zi la alta.

Capitala României a depășit pragul ratei de infectare de 3 la mia de locuitori, astfel că premierul Ludovic Orban a anunțat noi restricții în București.

Având în vedere că din cauza numărului mare de infectări tot mai multe școli trec în scenariul roșu, Ludovic Orban a anunțat că Guvernul va adopta o ordonanță de urgență prin care părinţii vor primi 75% din salariu pentru perioada cât stau acasă cu copiii.

„Știu că e o oarecare neliniște în rândul părinților vis-a-vis de faptul că școlile vor funcționa on-line, avem o ordonanță de urgență pregătită, astfel încât părinții să poată sta acasă cu copiii, cu 75% din salariu”, a declarat Orban într-o conferință de presă.

Ordonanța de urgență urmează să fie adoptată săptămâna aceasta.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...