-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Părinții vor putea sta acasă cu copiii cu 75% din salariu

Premierul României, Ludovic Orban, a anunțat noi restricții pentru capitală întrucât rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori. Printre altele, premierul spune că Guvernul va adopta o ordonață de urgență prin care părinţii vor primi 75% din salariu pentru perioada cât stau acasă cu copiii.

Numărul de cazuri de infectare cu COVID-19 crește alarmant de la o zi la alta.

Capitala României a depășit pragul ratei de infectare de 3 la mia de locuitori, astfel că premierul Ludovic Orban a anunțat noi restricții în București.

Având în vedere că din cauza numărului mare de infectări tot mai multe școli trec în scenariul roșu, Ludovic Orban a anunțat că Guvernul va adopta o ordonanță de urgență prin care părinţii vor primi 75% din salariu pentru perioada cât stau acasă cu copiii.

„Știu că e o oarecare neliniște în rândul părinților vis-a-vis de faptul că școlile vor funcționa on-line, avem o ordonanță de urgență pregătită, astfel încât părinții să poată sta acasă cu copiii, cu 75% din salariu”, a declarat Orban într-o conferință de presă.

Ordonanța de urgență urmează să fie adoptată săptămâna aceasta.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.