21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Părinții vor putea sta acasă cu copiii cu 75% din salariu

Premierul României, Ludovic Orban, a anunțat noi restricții pentru capitală întrucât rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori. Printre altele, premierul spune că Guvernul va adopta o ordonață de urgență prin care părinţii vor primi 75% din salariu pentru perioada cât stau acasă cu copiii.

Numărul de cazuri de infectare cu COVID-19 crește alarmant de la o zi la alta.

Capitala României a depășit pragul ratei de infectare de 3 la mia de locuitori, astfel că premierul Ludovic Orban a anunțat noi restricții în București.

Având în vedere că din cauza numărului mare de infectări tot mai multe școli trec în scenariul roșu, Ludovic Orban a anunțat că Guvernul va adopta o ordonanță de urgență prin care părinţii vor primi 75% din salariu pentru perioada cât stau acasă cu copiii.

„Știu că e o oarecare neliniște în rândul părinților vis-a-vis de faptul că școlile vor funcționa on-line, avem o ordonanță de urgență pregătită, astfel încât părinții să poată sta acasă cu copiii, cu 75% din salariu”, a declarat Orban într-o conferință de presă.

Ordonanța de urgență urmează să fie adoptată săptămâna aceasta.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...