11.3 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Părinții vor putea sta acasă cu copiii cu 75% din salariu

Premierul României, Ludovic Orban, a anunțat noi restricții pentru capitală întrucât rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori. Printre altele, premierul spune că Guvernul va adopta o ordonață de urgență prin care părinţii vor primi 75% din salariu pentru perioada cât stau acasă cu copiii.

Numărul de cazuri de infectare cu COVID-19 crește alarmant de la o zi la alta.

Capitala României a depășit pragul ratei de infectare de 3 la mia de locuitori, astfel că premierul Ludovic Orban a anunțat noi restricții în București.

Având în vedere că din cauza numărului mare de infectări tot mai multe școli trec în scenariul roșu, Ludovic Orban a anunțat că Guvernul va adopta o ordonanță de urgență prin care părinţii vor primi 75% din salariu pentru perioada cât stau acasă cu copiii.

„Știu că e o oarecare neliniște în rândul părinților vis-a-vis de faptul că școlile vor funcționa on-line, avem o ordonanță de urgență pregătită, astfel încât părinții să poată sta acasă cu copiii, cu 75% din salariu”, a declarat Orban într-o conferință de presă.

Ordonanța de urgență urmează să fie adoptată săptămâna aceasta.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...