11.2 C
Bistrița
marți, mai 30, 2023

Președintele CJ Radu Moldovan despre pensiile speciale vs PNRR: „Nu își permite nimeni să sacrifice dezvoltarea țării pentru pensii speciale”

România riscă să piardă 3 miliarde de euro din PNRR dacă Guvernul refuză eliminarea pensiilor speciale. Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan spune că nu își permite nimeni să sacrifice dezvoltarea țării pentru pensii speciale.

Țara noastră riscă să piardă 3 miliarde de euro din Planul Național de Redresare și Reziliență dacă Guvernul refuză eliminarea pensiilor speciale. Reforma pensiilor speciale este unul dintre obiectivele pe care România s-a angajat să le atingă.

Prezent la Bistrițeanul Live, președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan declarat să guvernanți nu își pot permite să sacrifice dezvoltarea țării pentru niște pensii speciale.

„Această variantă nu există! (…) Am văzut că anumite voci, de la partenerii noștri din PNL aruncă vina în cârca Ministrului Muncii, Marius Budăi, care n-are nicio pensie specială în plată.  PSD va lucra pentru reformarea acestui sistem de pensii pentru a îndeplini condițiile conform recomandărilor Băncii Mondiale. Nu există altă variantă. Nu luăm de aici, să dăm dincolo. Nu își permite cineva să își bată joc de poporul român”, a spus președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

Acesta a mai subliniat faptul că cine riscă pierderea acestor fonduri se sinucide politic.

Emisiunea la care a fost invitat președinele Consiliului Județean Radu Moldovan o puteți urmări mai jos:

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...