14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Pepinieră de 20 de milioane de euro la Sărata. Aceasta va fi cea mai modernă din țară

Lângă parcul industrial din Sărata va fi amenajată cea mai modernă pepinieră din țară. Aceasta va costa nu mai puțin de 20 de milioane de euro și va produce anual 19 milioane de puieți de rășinoase.

Bistrița-Năsăud va avea cea mai modernă pepinieră din țară, realizată din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Deputatul Robert Sighiartău a anunțat că aceasta va fi finanțată, după ce proiectul dispăruse din ultima variantă a Planului Național de Redresare și Reziliență.

„Este un proiect pe care l-am anunțat în 3 decembrie 2020, o investiție de peste 20 de milioane de euro ce va fi realizată pe 26 de hectare, lângă parcul industrial Bistrița Sud, un proiect pentru care m-am bătut și care iată astăzi se regăsește în PNRR”, a precizat Robert Sighiartău.

Aceasta va fi cea mai mare și modernă pepinieră din țară. Anual, va produce 19 milioane de puieți de rășinoase.

Foto. vrancea24.ro

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: