3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

Pepinieră de 20 de milioane de euro la Sărata. Aceasta va fi cea mai modernă din țară

Lângă parcul industrial din Sărata va fi amenajată cea mai modernă pepinieră din țară. Aceasta va costa nu mai puțin de 20 de milioane de euro și va produce anual 19 milioane de puieți de rășinoase.

Bistrița-Năsăud va avea cea mai modernă pepinieră din țară, realizată din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Deputatul Robert Sighiartău a anunțat că aceasta va fi finanțată, după ce proiectul dispăruse din ultima variantă a Planului Național de Redresare și Reziliență.

„Este un proiect pe care l-am anunțat în 3 decembrie 2020, o investiție de peste 20 de milioane de euro ce va fi realizată pe 26 de hectare, lângă parcul industrial Bistrița Sud, un proiect pentru care m-am bătut și care iată astăzi se regăsește în PNRR”, a precizat Robert Sighiartău.

Aceasta va fi cea mai mare și modernă pepinieră din țară. Anual, va produce 19 milioane de puieți de rășinoase.

Foto. vrancea24.ro

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...