14.4 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

PERCHEZIȚII: Trei bihoreni reținuți după ce au furat un seif cu bani de la o firmă din Bistrița

Polițiștii au descins la OPT domicilii în județul Bihor. Trei bihoreni au fost aduși la audieri la IPJ BN. Aceștia ar fi furat un seif cu bani de la o firmă din Bistrița.

Polițiștii bistrițeni și bihoreni au descins azi la OPT domicilii în județul Bihor. Acțiunea a avut loc în cadrul unui dosar penal de furt calificat.

Mai exact, din sediul unei firme din Bistrița a fost furat un seif cu bani. Trei persoane au fost aduse la audieri și reținute pentru 24 de ore.

Comunicatul IPJ

La data de 14 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud, împreună cu polițiști ai Biroului Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul I.P.J. Bihor, Serviciul de Investigații Criminale, Biroul de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, și jandarmi din cadrul I.J.J. Bihor, au pus în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară.

Activitățile s-au desfășurat pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt calificat.

Perchezițiile au fost desfășurate în județul Bihor, în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, iar persoanele vizate sunt bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în municipiul Bistrița, unde, din sediul unei societăți comerciale, ar fi sustras un seif metalic, în care se aflau 500.000 de lei.

În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor:

  • mai multe telefoane mobile
  • înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite)
  • 15.900 de euro
  • 60.200 de lei
  • documentele autoturismului folosit
  • 2 stații de emisie-recepție
  • obiecte vestimentare.

Totodată, în urma activităților desfășurate, au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, cu privire la trei bărbați de 32, 45 și 46 de ani, domiciliați în județul Bihor, fiind ulterior luată măsura reținerii acestora, pentru 24 de ore.

Persoanele bănuite au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de către Biroul de Analiza a Informațiilor Bistrița-Năsăud.

UPDATE 21.30

Cei trei bărbați au fost prezentați magistraților, care au dispus luarea măsuri:

  • arestului la domiciliu, față de bărbatul de 45 de ani
  • control judiciar pentru 60 de zile, față de bărbatul de 46 de ani
  • arestare preventivă, față de bărbatul de 32 de ani.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, pentru documentarea întregii activități infracționale” transmite IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: