Ce face cu adevărat specială pizza de la Pizzeria Pavarotti, recent deschisă în oraș?! Păi, în primul rând, blatul pufos napoletan, făcut cu maia după o rețetă veche a unei pizzerii napoletane, și ingredientele premium, toate import Italia. Dar și fiecare sortiment de pizza în parte, unul mai inedit și mai spectaculos ca altul. Sunt altceva față de tot ce ați gustat până acum în materie de pizza în oraș.
Pizzeria Pavarotti s-a deschis de câteva luni, pe strada Împăratul Traian, nr. 37, din Bistrița. Au vrut să aducă ceva special în oraș, așa că munca a început cu mult timp în urmă, cam cu vreo doi ani înainte de a pleca prima pizza spre clienții gurmanzi, vânători de specialități, din oraș.
Cel mai greu a fost să găsească rețeta blatului original napoletan, celebru printre gurmanzi, care îl știu ca fiind cel mai pufos și mai fin, care nu lasă pizza să se transforme într-o coajă uscată odată ce s-a răcit. Blatul rămâne la fel de pufos chiar și a doua zi. Secretele blatului napoletan de pizza (care se pot spune la ziar) sunt două: e făcut cu maia și, foarte important, stă la dospit la rece trei zile înainte de a fi băgat în cuptor. Un an și jumătate au tot făcut aluatul cei de la Pizzeria Pavarotti până le-a ieșit așa cum trebuie, exact ca cel napoletan. Evident, pizza se desăvârșește în cuptorul cu jar din lemn.
Mai departe, pentru a deschide pizzeria, au gândit sortimentele de pizza, să fie speciale, cum nu găsești altundeva, să fie unul și unul, rafinate, pe toate gusturile, dar să împace pe oricine, chiar și pe cei mai pretențioși.
Astăzi au în meniu 33 de sortimente de pizza, fiecare special în felul său. Toate au mozzarela „Fior din latte”, adusă direct din Italia, iar asta face diferența. Cum o face și fiecare ingredient ales. Astfel, puteți comanda acum o pizza Honey Quatro Formaggi, cu brânză gorgonzola, brie, pecorino, nuci, fructe de pădure și…miere. Un deliciu! Sau o pizza Pavarotti Prosciutto Crudo, cu roșii cherry, prosciutto crudo, nucă și…brânză Philadelphia și cremă de oțet balsamic.
Iar dacă vreți ceva rafinat, musai să comandați unul dintre cele trei sortimente de Pizza Tartufo Speciale, Signora, Salsicia e Gorgonzola sau Pavarotti Tartufo, fiecare înnobilate cu ulei de trufe, alături de brânzeturi și mezeluri fine.
O altă specialitate, Pizza Stravagante, are pe lângă mozzarella Fior di latte, coppa, salsicia, gorgonzola, sos de parmezan și…ouă de prepeliță.
Veganii au și ei de unde alege și sunt specialități create speciale pe gustul copiilor.
Prețurile sunt absolut decente, între 31 Lei și 41 Lei, în funcție de ingredientele pe care le conține fiecare specialitate.
Deocamdată, puteți comanda pizza de la Pizzeria Pavarotti doar pentru acasă sau la birou, la numărul 0743.139.595 sau prin Glovo. Iar dacă aveți o aniversare sau orice motiv de sărbătoare și vreți să vă răsfățați invitații cu sortimente rafinate de pizza trebuie să știți că la fiecare 6 pizza comandate veți primi una gratuit.
Pentru a rămâne la curent cu ofertele lor dați un Like paginii lor de Facebook Pizzeria Pavarotti.
Daca în locația aia nu au fost einshpe pizerii….