6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

PMP-iștii și liberalii se jură că nu ei au fost la cheful din Rodna!

Polițiștii și jandarmii au întrerupt un chef, aseară, la Agropensiunea Floare de Colț din Rodna – Valea Vinului. Sursele Bistrițeanul.ro au transmis câteva nume din PMP și PNL, care au fost la eveniment. Totuși, cei menționați se jură că NU au fost la cheful respectiv.

Aseară a avut loc un chef, în plină pandemie, la Agropensiunea Floare de Colț din Rodna, spre Valea Vinului.

Polițiștii au aflat despre eveniment, au legitimat persoanele și au aplicat amenzi.

„Ieri seară, polițiștii Secției 7 Politie Rurală Sângeorz-Băi, împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Bistrița-Năsăud, au efectuat un control la o societate comercială de pe raza localității Valea Vinului. Forțele de ordine au constatat faptul că mai multe persoane participă la un eveniment privat, care nu respectă măsurile de prevenire a răspândirii virusului Sars-CoV 2. Astfel, au fost legitimate 17 persoane și au fost aplicate un număr de 34 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 12.000 de lei, evenimentul fiind întrerupt”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Surse Bistrițeanul.ro susțin că la evenimentul cu pricina, organizat la locația unui liberal, au fost prezenți membrii PMP și PNL care sărbătoreau victoria lui Iosif Partene, la un vot distanță, pentru funcția de viceprimar al comunei Rodna.

Detalii, aici:

FOTO – Chef în pandemie! Membrii PMP și PNL au sărbătorit noul viceprimar al comunei Rodna

După ce Bistrițeanul.ro a publicat articolul, cei menționați cu numele se jură că NU au fost la evenimentul cu pricina.

Bună ziua ! Astăzi ați publicat un articol în care afirmați că am participat la o petrecere la Cabana Floarea de Colț din Rodna împreună cu d.nul Ionuț Simionca şi consilieri locali PMP şi PNL. Am rugămintea să dezmințiți acest lucru”, a transmis Partene Iosif Ioan.

Am aflat cu stupoare că mi-am petrecut noaptea la o cabană din Rodna, deși sunt în Bistrița de 5 zile. Se pare că am și dansat, deși dormeam bine la ora aceea”, a ripostat Adeline Cristina Cozma.

Vă rog să corectați știrea, aceasta conține informații neadevărate. Nu am fost aseară la Pensiunea Floare de colț din Rodna, deci nu am participat la petrecerea pe care o descrieți în articol”, a transmis Ionuț Simionca.

Singurii care pot descâlci ițele sunt polițiștii, ei având datele de identificare ale FIECĂRUI participant!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: