-4.1 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

VIDEO: PSD-iștii decid azi cine îi ia locul lui Niculae!

Cristian Niculae și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației municipale a PSD, odată cu preluarea conducerii ADI Deșeuri. Astăzi, social democrații vor decide cine îi ia locul, temporar, până la organizarea conferinței de alegeri.

La începutul lunii februarie, fostul viceprimar Cristian Niculae a câștigat concursul organizat pentru conducerea ADI deșeuri.

Acesta a organizat o conferință de presă, la sediul PSD, prin care anunța că renunță la ORICE funcție politică pentru a se dedica managementului gunoaielor din județ.

VIDEO – Niculae: Renunț la orice funcție politică, pentru a nu politiza ADI Deșeuri

Una dintre funcțiile la care a renunțat a fost cea de președinte al organizației municipale a PSD.

Astăzi, la sediul partidului, deputații Ivan și Suciu au explicat că funcția de președinte la organizația municipală va fi „câștigată” în cadrul conferinței de alegeri. Totuși, azi va avea loc o ședință prin care se va decide cine va asigura interimatul.

Astăzi la ora 14.30 vom avea o ședință de Birou Permanent Județean, unde vom numi un președinte interimar care va conduce această organizație până la organizarea conferinței de alegeri. Mai sunt și alte situații unde avem de făcut numiri”, a declarat deputatul Daniel Suciu.

Ce e foarte important este faptul că modul de lidership al echipei noastre BEJ, din fiecare sat până la nivelul orașului Bistrița, va fi bazat pe oameni care știu foarte bine ceea ce fac. Importantă e echipa”, a declarat deputatul Bogdan Ivan.

În perioada premergătoare congresului PSD de la finele acestui an, se vor lua în discuție și posibilitatea schimbării șefiei la organizațiile de tineret sau de femei.

[arve url=”https://youtu.be/Zvv_um658R8″ maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...