7.8 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

Radu Moldovan și Gabriel Borodi preiau frâiele Gloria 2018

Conducerea Clubului Gloria l-a demis pe Horațiu Pașca din funcția de antrenor, considerând că aceasta ar fi cea mai bună măsură necesară evoluției echipei. Radu Moldovan și Gabriel Borodi au preluat, temporar, frâiele echipei Gloria 2018.

Horațiu Pașca, antrenorul echipei de suflet a bistrițenilor, a fost demis ieri din funcția de antrenor, după ce rezultatele la ultimele meciuri nu au fost cele sperate.

Conducerea Clubului Gloria a decis că aceasta este cea mai bună măsură, luată exclusiv în interesul echipei.

Horațiu Pașca, demis din funcția de antrenor al Gloriei 2018

Până când se va desemna un nou antrenor, care, conform sportulbistritean.ro, ar fi de altă naționalitate, conducerea Clubului Gloria a desemnat un antrenor interimar.

RADU ALEXANDRU MOLDOVAN revine la prima echipă a Gloriei 2018 ca antrenor INTERIMAR! Conducerea clubului nostru a ajuns la o înțelegere cu acesta, pentru a prelua echipa de handbal feminin, participantă în Liga Florilor MOL, în vederea clasării la finalul acestei ediții de campionat pe un loc care să îi asigure calificarea în cupele europene. Tot de astăzi, GABRIEL BORODI este antrenorul secund al Gloriei 2018. Mult succes!”, a fost mesajul transmis pe pagina de facebook a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...