9.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Reabilitarea termică a patru blocuri, în impas!

Municipalitatea a lansat un program de reabilitare a zeci de blocuri din municipiu. Unele lucrări au fost recepționate, altele sunt în curs de derulare, iar altele… în impas. Este vorba de patru blocuri pentru care nu s-a prezentat nimeni interesat să le reabiliteze. Consilierii locali au de luat o decizie, joi:

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de joi, există un punct ce prevede modificări la un proiect. E vorba de reabilitarea termică a blocurilor din municipiu, program derulat în ultimii ani pe axa POR 2014 – 2020.

Conform documentației puse le dispoziția consilierilor, pentru patru blocuri nu s-a depus nicio ofertă.

E vorba de Andrei Mureșanu bl 6 – 41 apartamente, Calea Moldovei nr. 12 – 118 apartamente, Emil Gârleanu nr. 19 – 30 apartamente și Avram Iancu nr. 4 – 48 apartamente.

Termenul de execuție pentru fiecare din aceste blocuri este de 6 luni de zile. Dar banii nu par să-i mulțumească pe constructori, așa că s-a cerut suplimentarea bugetului aferent.

Astfel, în loc de 3.743.558,92 lei, consilierii vor avea de aprobat, sau nu, suma de 4.534.120,27 lei. Sumele nu includ TVA.

 

FOTO- Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...