12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

REALITATE VS. POLITICĂ: Strada Tărpiului e durere, dar Turc ne duce la ștrand, cu sania de vară

În timp ce primarul Ioan Turc promite un ștrand ultra-modern și sanie de vară pe pârtia Cocoș, dând din nou vina pe fosta administrație – strada Tărpiului arată ca după război: brăzdată de gropi și noroaie. Și-apoi se supără că-i înjură lumea și că-i critică presa…!”

Una e politica – care cu promisiuni deșarte și minciunele se ține – și cu totul alta pare să fie realitatea din Bistrița. O demonstrează fotografiile de pe strada Tărpiului postate recent de jurnalistul Adrian Linca, dar și comentariile bistrițenilor care confirmă dezastrul

Zici că toate-s cu fundul în sus în orașul ăsta! Toată lumea vorbește, dar nimic nu se concretizează niciodată!. Este doar una dintre zecile de opinii ale unor bistrițeni revoltați și dezamăgiți de faptul că administrația orașului continuă să apeleze la scuze ieftine precum „greaua și vechea moștenire”. 

Comentariul a fost postat în legătură cu fotografiile publicate de jurnalistul Adrian Linca:

Și-apoi se supără că-i înjură lumea și că-i critică presa. Uite cum arată azi strada Tărpiului, la câteva sute de metri mai sus de Leoni, și uite ce preocupări are domn primar”, comentează Adrian Linca.

Nu mai sunt așa drumuri nicăieri în județ, e asfalt prin toate cătunele. Și el se gândește cum să refacă ștrandul, care-i refăcut deja. Și să facă o sanie de vară, deși e iarnă, e zăpadă și frig, dar nu-i în stare să deschidă pârtia mare. Mno, ticlazăul ei de Bistriță!”, conchide Adrian Linca.

Bistrițenii confirmă că situația este dezastruoasă pe strada Tărpiului. Oamenii se tem să spună taximetriștilor unde anume trebuie să ajungă pe Tărpiului – de groază că șoferii de taxi nu vor intra cu mașina în zona respectivă.

Aceleași scuze răsuflate: greaua și reaua moștenire! Dar și când o să înceapă munca, colo cu un an înainte de terminarea mandatului, o să bubuie orașul, pistele de bicicletă o să ne invadeze, străzi noi o să se asfalteze, pe Cocoș se va comanda zăpada din timp, ce mai – va fi ca-n rai! Până una alta, mai vopsim și relocăm câte un struț, un măr, mai punem câte-o copertină pe ștranduri, din astea…”, comentează, ironic, unul din bistrițeni. 

Alți comentatori semnalează că arată la fel de dezastruos și strada Viorelelor (din fostul cartier Hrube – cel mai vechi din oraș), dar și strada Arenei din cartierul Unirea sau Valea Ghinzii.

Destul de rău! Am ajuns din rău, în mai rău. După ce s-au văzut cu sacii în căruță, nu mai au pic de rușine. Degeaba își tot bate gura Adrian Linca… Dacă nu au rușine în fața alegătorilor, măcar frică de Dumnezeu…! Dar eu cred că nu au niciun Dumnezeu…”, a mai comentat cu amărăciune un bistrițean.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...