16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Reduceri masive la Inspir Sport! Luna august începe cu surprize

De la luminițe pentru biciclete până la echipamente sportive, o sumedenie de produse te așteaptă la preț redus, doar la Inspir Sport! Magazinul, unicat în Bistrița are de toate pentru toți, iar unele prețuri sunt chiar înjumătățite!

Dacă ești sportiv sau amator cel puțin, nu ai cum să nu treci pe la Inspir Sport, mai ales acum că au reduceri de până la 70%. Acestea au fost anunțate de curând și vor fi disponibile până la epuizarea stocului. Așa că fă o vizită până nu ți-o ia cineva înainte!

O cheie monobloc e un „must have” pentru toți bicicliștii, iar la Inspir Sport o găsești la 78 de lei, redusă de la 105! Mai apoi, reduceri de jumătate de preț beneficiază discul de frână, care costă acum 23 de lei, dar și luminițele Bookman care au scăzut la 64 de lei.

Cine vrea un coșuleț cochet de portbagaj să vină să se servească și benefiziază de 15% discount. Iar dacă tot vorbim de accesorii, anvelopele sunt la mare căutare și la mare reducere! Cu 70% doar pentru o anvelopă, ajungem la 8 lei. Deci, făcând un calcul simplu, cu 16 lei ne-am reînnoit cauciucurile la bicicletă. Și cu ocazia asta îți poți lua și o șa, lăsată la 74 de lei de la 249!

Produsele pentru copii sunt și ele reduse. Hoverboard-ul, pasiunea tuturor copiilor în ziua de azi poate fi cumpărat cu suma de 909 lei, înainte prețul unuia fiind de 1.400 lei. Dar dacă ai un micuț ce vrea să învețe mersul pe bicicletă, îi poți achiziționa una la un preț de 456 de lei, redus cu 25% față de prețul inițial.

Așa că, ce mai stai pe gânduri? Dă o fugă la magazinul de pe Bulevardul Decebal. O să te întâmpine un personal minunat și priceput într-ale ciclismului, care te va îndruma și ajuta cu tot ce ai nevoie. Îi găsești de la ora 09:00 până la 20:00 de luni până vineri.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.