13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Rostul de dimineaţă. Ca să atragi admiraţia poporului, blochezi cu maşina toată aleea…

Merită, măcar o dată în viaţă, să verifici o străveche practică românească: „Dacă ai merțan, musai să-l amplasezi undeva la lumină, ca să-l poată admira – cu vârf şi îndesat, tot poporul…!”

S-a întâmplat chiar zilele trecute, pe aleea din spatele blocurilor de pe Trandafirilor. Unde oamenii s-au trezit cu cu străduţa de acces complet blocată.

Pentru că un cetăţean – cu siguranţă grăbit sau mai comod din fire – căci de nesimţire nu îl putem suspecta – şi-a parcat maşina pe mijlocul străduţei…

Undeva pe strada Arțarilor.  A lăsat-o aşa până dimineață, fără nici un stres… Oamenii efectiv nu au mai avut pe unde trece!”, s-au plâns cei afectaţi de acest gest.

Şi ca să fie siguri că toată lumea îi admiră cum se cuvine maşina – s-au gândit să ne trimită şi nouă câteva fotografii:

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: