12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Rostul de dimineață: Numai la noi se poate asfalta direct cu gropi… Recunoștință veșnică partidelor! Sau autorităților

În anul de grație 2020, anumite străzi din Bistrița arată mai rău ca la țară. Sau cel puțin asta cred locuitorii care își duc veacurile între gunoaie și gropi, nu departe de centrul orașului. Exasperați, oamenii au transmis – acum, în prag de An Nou – mesaje de recunoștință…

Mesaje pline de recunoștință către autorități, foști și actuali primari sau entități precum Supercom, au început să curgă în prag de An Nou, din partea unor bistrițeni.

Este vorba despre cei care locuiesc pe Valea Căstăilor – o stradă care face legătura cu centura Bistriței și care așteaptă să primească asfalt de ani de zile…

Strada Valea Căstăilor 2020. Stradă aflată pe domeniul public.

Aceasta stradă este legată de centura Bistriței și este în proiect de asfaltare de 10 ani…! Mulțumiri autorităților pentru implicare…!”, a transmis Bogdan Bora.

Mesajul este însoțit și de câteva fotografii sugestive, la care cei din zonă au comentat, subliniind că e vorba de un tip inedit de asfaltare! „Aici se asfaltează direct cu gropi…!”, a remarcat unul dintre bistrițeni.  

În fața unei asemenea situații, ne declarăm și noi învinși. Un ultim – firav gând de încurajare: „Speranța moare ultima… Poate curând, se va rezolva și problema voastră…”  

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?