4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Să râdem pe sub mască! Bistrițeanul.ro premiază cele mai haioase comentarii

Pentru că știm că avem cei mai inteligenți și amuzanți cititori, vrem să premiem cele mai mișto comentarii. Așadar, săptămânal vom premia cele mai inspirate comentarii cu o mască personalizată cu Bistrițeanul.ro, tratată cu sistemul elvețian Hi Q Block, care protejează inclusiv împotriva coronavirusului.

Liber la imaginație și comentarii pertinente! Bistrițeanul.ro premiază cele mai mișto comentarii lăsate la știrile postate pe pagina de Facebook a ziarului sau direct la secțiunea de comentarii a site-ului.

Săptămânal vom premia cele mai inspirate sau haioase comentarii lăsate la articolele noastre, cu măști textile reutilizabile, cu Bistrițeanul.ro. Măștile sunt oferite de partenerii noștri de la printcenter.ro, primii care au introdus pe piața românească măștile tratate cu soluția elvețienilor – Hi Q Block.

Și ca să vă dăm un imbold de creativitate și inspirație vă spunem doar că măștile textile oferite au la bază o tehnologie inovativă care reglează temperatura corpului. Acestea oferă și protecție antibacteriană îndelungată, adică, pe românește, țin Covid-ul la distanță.

Primele două măști merg la Alexandra Cremine și Cornel Andrecuț, pentru comentariile: „În loc de staroste vine asistenta” și „Parcă le aud pe asistente: „Azi nu intru în tură, că am nuntă”, de la articolul Faci nuntă, botez sau petreci? DOAR dacă ai și o asistentă la eveniment!

Îl rugăm să ne contacteze pe What`s App, la numărul de telefon 0722.480.707, pentru a intra în posesia măștilor personalizate care țin și Covid-ul la distanță.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Va rog sa îi acordați premiul doamnei Otilia Rapan îl merită pe deplin! Masca o sa ii prindă bine în perioada următoare sa se ascundă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.