22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Să râdem pe sub mască! Bistrițeanul.ro premiază cele mai haioase comentarii

Pentru că știm că avem cei mai inteligenți și amuzanți cititori, vrem să premiem cele mai mișto comentarii. Așadar, săptămânal vom premia cele mai inspirate comentarii cu o mască personalizată cu Bistrițeanul.ro, tratată cu sistemul elvețian Hi Q Block, care protejează inclusiv împotriva coronavirusului.

Liber la imaginație și comentarii pertinente! Bistrițeanul.ro premiază cele mai mișto comentarii lăsate la știrile postate pe pagina de Facebook a ziarului sau direct la secțiunea de comentarii a site-ului.

Săptămânal vom premia cele mai inspirate sau haioase comentarii lăsate la articolele noastre, cu măști textile reutilizabile, cu Bistrițeanul.ro. Măștile sunt oferite de partenerii noștri de la printcenter.ro, primii care au introdus pe piața românească măștile tratate cu soluția elvețienilor – Hi Q Block.

Și ca să vă dăm un imbold de creativitate și inspirație vă spunem doar că măștile textile oferite au la bază o tehnologie inovativă care reglează temperatura corpului. Acestea oferă și protecție antibacteriană îndelungată, adică, pe românește, țin Covid-ul la distanță.

Primele două măști merg la Alexandra Cremine și Cornel Andrecuț, pentru comentariile: „În loc de staroste vine asistenta” și „Parcă le aud pe asistente: „Azi nu intru în tură, că am nuntă”, de la articolul Faci nuntă, botez sau petreci? DOAR dacă ai și o asistentă la eveniment!

Îl rugăm să ne contacteze pe What`s App, la numărul de telefon 0722.480.707, pentru a intra în posesia măștilor personalizate care țin și Covid-ul la distanță.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Va rog sa îi acordați premiul doamnei Otilia Rapan îl merită pe deplin! Masca o sa ii prindă bine în perioada următoare sa se ascundă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...