4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Se prelungește starea de alertă până în februarie! Se mențin restricțiile valabile până acum

Guvernul se pregătește astăzi să prelungească pentru încă 30 de zile starea de alertă. Toate restricțiile se mențin, inclusiv cele care interzic organizarea de evenimente.

Autoritățile centrale nu renunță la starea de alertă și la restricțiile ce o însoțesc. Aceasta va fi prelungită pentru încă 30 de zile, ceea ce înseamnă că nici în următoarea lună românii nu vor avea voie să organizeze evenimente de niciun fel.

Printre măsurile care rămân în vigoare se numără și obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice, la locul de muncă, în spațiile comerciale, precum și în mijloacele de transport în comun, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

De asemenea, nu aveți voie să circulați în interiorul localităților în grupuri mai mari de 6 persoane, care nu aparțin aceleiași familii, iar ieșitul pe timp de noapte, în intervalul 23:00-05:00 rămâne interzis, exceptându-i pe cei care vin sau pleacă la serviciu sau cei care au o urgență medicală.

Sunt interzise mitingurile, demonstrațiile, procesiunile sau concertele. Competițiile sportive se vor desfășura fără spectatori.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.