-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Situație incredibilă la Năsăud: Furnizorul de gaze își ia tălpășița și-i forțează pe oameni să găsească altă firmă dacă nu vor să stea în frig

Autoritățile locale din Năsăud se chinuie să găsească o soluție pentru locuitorii din oraș care primeau gaze de la CPL Concordia. Asta după ce furnizorul de gaze a anunțat oamenii că au la dispoziție o lună să găsească altă firmă, dacă vor să nu stea în frig primăvara aceasta.

Potrivit primarului orașului Năsăud, Dorin Vlașin, parte din locuitorii săi sunt nevoiți să își caute un alt furnizor de gaze naturale, după ce actualul furnizor CPL Concordia a anunțat că nu mai furnizează gaze pe piața românească. Acesta le-a dat oamenilor și un termen limită să găsească alt furnizor: o lună de zile.

Afectate sunt doar două localități din județ: Năsăud și Uriu. Câte persoane? Nu se știe, asta pentru că, spune primarul Năsăudului, furnizorul refuză să pună la dispoziția autorităților lista cu cei afectați, din cauza prevederilor GDRP.

Așa se face că Dorin Vlașin se chinuie să găsească un furnizor care să preia persoanele afectate… însă nu știe câte persoane sunt afectate și cine anume. Dorin Vlașin spune că va încerca să ia legătura altfel cu cei afectați, prin mai multe informări ale Primăriei Năsăud.

În cazul în care persoanele în cauză nu optează pentru un alt furnizor în această perioadă, CPL Concordia va alege pentru ei unul.

„Ei o să renunțe la partea de furnizare în toate cele 5 județe în care aveau contracte. Rămân pe mentenanță și infrastructură. Ei spun că nu au primit sprijin de la Guvern și din acest motiv renunță la acest serviciu. Noi vrem să căutăm furnizori mari, cunoscuți pe piață, să nu ajungem la diferite societăți care pot în câteva luni să dispară de pe piață”, a explicat Dorin Vlașin, pentru Bistrițeanul.ro.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Era neserios. Am avut nevoie acum 2 ani de o anexa in nasaud la parinti si pentru un aviz an asteptat 5 saptamani. Atunci chiar le am spus ca la modul de comunicare nu au ce cauta pe piata…sigur era un mafiot la mijloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...