-1.3 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Șoferii bistrițeni se-ntrec în „cât de beți” pot fi la volan. Ne fac de rușine și prin alte județe

În ultimele zile, polițiștii bistrițeni au găsit la volan șoferi, care mai de care mai beți. Indicatorul etilotestului e tot mai mare. Mai mult, și polițiștii din alte județe au de-a face cu bistrițeni beți în spatele volanului.

Alcoolemia peste pragul admis, la volan, e „la modă”. Doar că moda s-a transformat în… competiție.

În ultimele zile, tot mai mulți șoferi sunt prinși la volan, după ce au consumat băuturi alcoolice. Etilotestul arată valori tot mai mari, de la o zi la alta.

La 29 de ani, un tânăr din Prundu Bârgăului a condus un ATV deși avea o alcoolemie de 1,1 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, polițiștii au descoperit și alte nereguli. Mai multe puteți citi AICI.

La finele săptămânii trecute, doi bărbați, unul din Rebrișoara de 47 de ani și unul din Maieru de 45 de ani au fost depistați în trafic cu o alcoolemie de 1,2 mg/l alcool pur în aerul expirat. Despre aceasta puteți citi AICI.

Un tânăr de 26 de ani s-a aventurat să conducă zeci de km, din Perișor în Beclean, deși consumase alcool înainte. Etilotestul a indicat o valoare de 1,4 mg/l alcool pur în aerul expirat. Despre aceasta puteți citi AICI.

Un alt tânăr tot de 26 de ani din Zagra s-a aventurat și el la volan, deși consumase alcool. Acesta a fost oprit de polițiști în Sîngeorz Băi. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,6 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, acesta avea și suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

Ne fac de rușine și în alte județe

Ca și cum nu ar fi destul că sunt prinși beți la volan în județ se aventurează și prin alte județe.

Pe raza localității Dej, polițiștii l-au oprit în trafic pe un bărbat de 55 de ani din Bistrița.

Conform Dejeanul.ro, în urma verificării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul consumase alcool. Valoarea indicată a fost de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...