6.8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

SONDAJ: Cât de mult o apreciază bistriţenii pe Viorica Dăncilă…?

Cât de mult o apreciază bistriţenii pe Viorica Dăncilă? Bistriţeanul.ro a vrut să afle care ar fi şansele ca actualul premier să ajungă preşedintele ţării în noiembrie, când se vor organiza, cel mai probabil, alegerile prezidenţiale. Ei bine, răspunsurile nu s-au lăsat prea mult aşteptate:

Zilele trecute, PSD îşi anunţa candidatul la alegerile prezidenţiale care se vor desfăşura la sfârşitul acestui an, iar Bistriţeanul.ro a dorit să afle cât de mult o apreciază bistriţenii pe Viorica Dăncilă.

Cu cine ar vota bistriţenii, dacă ar avea de ales între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis ?

Ei bine, sondajul a avut un impact pentru 14.582 de persoane, dintre care peste 2100 au şi interacţionat cu tema, comentând şi distribuind postarea.

Peste 1400 de persoane şi-au exprimat părerea şi au votat. 1300 (92%) l-au preferat pe actualul preşedinte. 110 persoane (8%) o susţin în continuare pe Viorica Dăncilă.

Între cele aproape 60 de comentarii, unii bistriţeni şi-au exprimat limpede opinia că Viorica Dăncilă ar fi candidatul perfect – pe măsura partidului pe care îl reprezintă. Alţii s-au arătat convinşi că Liviu Dragnea, fostul lider PSD, conduce încă frâiele ţării, chiar în închisoare fiind.

Nici de Klaus Iohannis nu s-au arătat bistriţenii prea încântaţi: „Ce a făcut? Măcar de s-ar aplica zicala tace şi face! Dar ăsta doar tace… În ţara asta pur şi simplu nu ai pe cine susţine…

Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis – două creaturi incompetente. Cu ideologii şi acţiuni împotriva poporului român. Dacă cineva crede că din cei doi – unul e mai bun ca altul, înseamnă că este prost/proastă «în cap»” – a comentat cu lehamite un alt bistriţean.

România are nevoie de un conducător, nu de un preşedinte”, a subliniat un alt comentator.

Între timp, şi cealaltă jumătate a coaliţiei de guvernare (ALDE) şi-a desemnat propriul candidat, în persoana lui Tăriceanu. Cei de la USR PLUS îl vor susţine pe Dan Barna… Este limpede că, după vacanţa de vară – în peisaj vor apărea şi alte nume, alţi candidaţi… Încă avem timp să reflectăm şi să decidem ce este mai bine pentru România, pentru noi şi toţi cei dragi din jur…

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...