5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Strada Colibiței, închisă pentru un an! Ce fac oamenii care au plătit parcare:

Circulația este restricționată pe strada Colibiței din municipiu timp de un an. În tot acest timp, locuitorii din zonă au parte de o concesie din partea Primăriei, asta pentru că majoritatea au plătit abonament pentru parcare.

Lucrările de modernizare a arterei și de creare a accesului auto între strada Arțarilor și strada Colibiței vor dura un an, după cum este estimat în proiect. În tot acest timp, traficul este restricționat pe strada Colibiței, iar cei care locuiesc în zonă nu își pot parca mașinile acolo, chiar dacă au plătit abonament.

Primarul Ovidiu Crețu speră că lucrările de modernizare nu vor dura până în iulie 2019. Până atunci, spune că locuitorii vor putea parca gratuit pe alte locații din municipiu, asta pentru că nu au unde să își țină mașinile.

Pentru acest proiect s-au alocat 2,4 milioane de lei din bugetul local.

Foto arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!