-4.1 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

SURSE: Lorand Toth va fi suprefectul de Bistrița-Năsăud, din partea USR

Fostul președinte al USR Bistrița-Năsăud, Lorand Toth va ocupa fotoliul de subprefect de Bistrița-Năsăud. Acesta a fost votat de organizația județeană și se pare validat și de conducerea centrală a partidului. Lorand Toth nu a fost anunțat oficială încă.

Deși liderii USR precizau faptul că își vor anunța subprefectul abia de ziua femeii (vezi detalii AICI), se pare că s-au decis mai repede. Propunerea Biroului Județean al USR pentru fotoliul de subprefect este Lorand Toth, fostul șef al USR BN.

Acesta a candidat atât la alegerile locale, vizând un fotoliu de consilier județean, cât și la alegerile parlamentare, pentru un fotoliu de deputat. De curând, președinția USR Bistrița-Năsăud a fost preluată de viceprimarul Călin Stan.

Și UDMR și-a ales viceprimarul, în persoana lui Atilla Decsei, fost inginer șef de la Sistemul de Gospodărire a Apei. Despre parcursul liderului UDMR Atilla Decsei, Bistrițeanul.ro a scris AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...