2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

SURSE – Polițiștii locali au prins o bistrițeancă ce își punea câinele să-și ascută colții în scoarța copacilor din oraș

Mai mulți copaci din Bistrița au rămas fără porțiuni de scoarță, în decursul unei luni de zile. Polițiștii locali au organizat o acțiune de prindere în flagrant. Au găsit vinovatul: O femeie își punea câinele să-și ascută ghearele și colții în scoarța copacilor.

În decursul unei luni de zile, bistrițenii care se plimbau prin părculețele de prin oraș au observat ceva neobișnuit. Unii copaci aveau porțiuni din care scoarța a fost efectiv „rasă”.

Imagini au apărut și în mediul online, iar întrebarea tuturor era „CE înseamnă această toaletare ciudată”.

Conform surselor Bistrițeanul.ro, sâmbătă noaptea, în urma mai multor sesizări, polițiștii locali au organizat o acțiune de prindere în flagrant.

Cei care erau de serviciu, dar și alții, aduși de acasă – îmbrăcați civil – au fost puși la pândă în parcurile din oraș. Au stat și au așteptat să-și facă apariția cel ce distruge scoarța copacilor din Bistrița.

În noaptea de 18 spre 19 iunie, vinovatul și-a făcut apariția în parcul din fața Sinagogii Bistrița. Marea surpriză a polițiștilor locali a fost să constate că e vorba de o femeie de aproximativ 40 de ani.

Aceasta își punea câinele să-și ascută dinții și ghearele în scoarța copacilor din municipiu. Bistrițeanca a ales diferite zone din oraș, pe parcursul ultimelor săptămâni, tocmai pentru a nu fi identificată.

Conform surselor Bistrițeanul.ro, femeia a fost sancționată cu o amendă de aproximativ 5.000 de lei.

Dacă Primăria Bistrița depune plângere pentru distrugere, acțiunile bistrițencei ar putea avea și alte repercusiuni.

Momentan, Primăria Bistrița NU a oferit reporterilor Bistrițeanul.ro niciun răspuns în legătură cu acțiunea polițiștilor locali sau cu posibilitatea de a se constitui parte civilă într-un proces de distrugere.

Revenim și cu poziția oficială, de îndată ce o vom avea!

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Aceasta individa cu apucaturi ciudate de IDIOT FUNCTIONAL cu doua clase trebuie sa raspunda pentru distrugere.
    sa se faca obligatoriu inventarul copacilor distrusi si sa plateasca cu varf si indesat.
    Primaria Bistrita da o groaza de bani pt. cumpararea si amplasarea arborilor de aliniament si printre idiotii de bistriteni iata ca apare un sport nou adica cainii de lupta sunt antrenati sa distruga pana si copacii daca legea nu le da voie stapanilor bolnavi sa isi asmute bestiile pe oameni sau alte fapturi.
    Iata ca un mare activist de Mediu cum este directorul CRISTIAN TETCU , in premiera a facut o mare descoperire dar dureroasa ca imagine.Felicitari stimate domn !
    Rog Primaria si Primarul sa nu ierte pe nimeni si sa dea o lectie usturatoare ticalosiei acestei cucoane fara minte .Altii daca mai avem in peisaj sa bage la cap ce li se poate intampla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.