18.2 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

SURSE – Polițiștii locali au prins o bistrițeancă ce își punea câinele să-și ascută colții în scoarța copacilor din oraș

Mai mulți copaci din Bistrița au rămas fără porțiuni de scoarță, în decursul unei luni de zile. Polițiștii locali au organizat o acțiune de prindere în flagrant. Au găsit vinovatul: O femeie își punea câinele să-și ascută ghearele și colții în scoarța copacilor.

În decursul unei luni de zile, bistrițenii care se plimbau prin părculețele de prin oraș au observat ceva neobișnuit. Unii copaci aveau porțiuni din care scoarța a fost efectiv „rasă”.

Imagini au apărut și în mediul online, iar întrebarea tuturor era „CE înseamnă această toaletare ciudată”.

Conform surselor Bistrițeanul.ro, sâmbătă noaptea, în urma mai multor sesizări, polițiștii locali au organizat o acțiune de prindere în flagrant.

Cei care erau de serviciu, dar și alții, aduși de acasă – îmbrăcați civil – au fost puși la pândă în parcurile din oraș. Au stat și au așteptat să-și facă apariția cel ce distruge scoarța copacilor din Bistrița.

În noaptea de 18 spre 19 iunie, vinovatul și-a făcut apariția în parcul din fața Sinagogii Bistrița. Marea surpriză a polițiștilor locali a fost să constate că e vorba de o femeie de aproximativ 40 de ani.

Aceasta își punea câinele să-și ascută dinții și ghearele în scoarța copacilor din municipiu. Bistrițeanca a ales diferite zone din oraș, pe parcursul ultimelor săptămâni, tocmai pentru a nu fi identificată.

Conform surselor Bistrițeanul.ro, femeia a fost sancționată cu o amendă de aproximativ 5.000 de lei.

Dacă Primăria Bistrița depune plângere pentru distrugere, acțiunile bistrițencei ar putea avea și alte repercusiuni.

Momentan, Primăria Bistrița NU a oferit reporterilor Bistrițeanul.ro niciun răspuns în legătură cu acțiunea polițiștilor locali sau cu posibilitatea de a se constitui parte civilă într-un proces de distrugere.

Revenim și cu poziția oficială, de îndată ce o vom avea!

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Aceasta individa cu apucaturi ciudate de IDIOT FUNCTIONAL cu doua clase trebuie sa raspunda pentru distrugere.
    sa se faca obligatoriu inventarul copacilor distrusi si sa plateasca cu varf si indesat.
    Primaria Bistrita da o groaza de bani pt. cumpararea si amplasarea arborilor de aliniament si printre idiotii de bistriteni iata ca apare un sport nou adica cainii de lupta sunt antrenati sa distruga pana si copacii daca legea nu le da voie stapanilor bolnavi sa isi asmute bestiile pe oameni sau alte fapturi.
    Iata ca un mare activist de Mediu cum este directorul CRISTIAN TETCU , in premiera a facut o mare descoperire dar dureroasa ca imagine.Felicitari stimate domn !
    Rog Primaria si Primarul sa nu ierte pe nimeni si sa dea o lectie usturatoare ticalosiei acestei cucoane fara minte .Altii daca mai avem in peisaj sa bage la cap ce li se poate intampla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...