18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Transportat la spital după ce a căzut din tractor pe Dealul Târgului

Un bărbat a căzut în cap din remorca unui tractor, în această amiază, pe Dealul Târgului. Acesta a fost transportat de urgență la spital.

Un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD a intervenit la caz, prima informație fiindcă persoana în cauză, căzută din tractor, ar fi inconștientă.

Din fericire, bărbatul a fost găsit conștient, însă prezenta un traumatism cranian sever, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

A fost stabilizat și evacuat spre UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale și investigații amănunțite.

„Victima de sex masculin a fost găsită conștientă, la marginea părții carosabile, însă prezenta un traumatism cranian sever. A fost stabilizat și evacuat spre UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale și investigații amănunțite”, transmite ISU BN. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: