1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Transportat la spital după ce a căzut din tractor pe Dealul Târgului

Un bărbat a căzut în cap din remorca unui tractor, în această amiază, pe Dealul Târgului. Acesta a fost transportat de urgență la spital.

Un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD a intervenit la caz, prima informație fiindcă persoana în cauză, căzută din tractor, ar fi inconștientă.

Din fericire, bărbatul a fost găsit conștient, însă prezenta un traumatism cranian sever, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

A fost stabilizat și evacuat spre UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale și investigații amănunțite.

„Victima de sex masculin a fost găsită conștientă, la marginea părții carosabile, însă prezenta un traumatism cranian sever. A fost stabilizat și evacuat spre UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale și investigații amănunțite”, transmite ISU BN. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...